Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deviņi Latvijas basketbola B izlases spēlētāji pievienosies pamatsastāvam

Sestdien pēdējos treniņu aizvadīja Latvijas basketbola B izlase. Pēc nodarbības valstsvienības galvenais treneris Nenads Trajkovičs nosauca tos deviņus spēlētājus, kuri 18.jūlijā kopā ar izlases pamatsastāvu sāks gatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm.Tie ir Edgars Jeromanovs, Mareks Jurevičus, Juris Umbraško, Ernests Kalve, Jānis Pozņaks, Pāvels Veselovs (traumas dēļ varēs sākt trenēties no augusta sākuma), Ronalds Zaķis, Kaspars Bērziņš un Kaspars Cipruss.

No tiem basketbolistiem, kas bija valstsvienības pamatsastāva kandidātu sarakstā, līdzdalību apstiprinājuši K.Valters, Blūms, Šķēle, Vītols, Porziņģis, Timermanis, Jahovičs un Helmanis. Pagaidām oficiāla atbilde nav saņemta no Kristapa Janičenoka. Andris Biedriņš varēs komandai pievienoties tikai pēc jauna līguma parakstīšanas un apdrošināšanas nokārtošanas. Raimondu Vaikuli Trajkovičs nolēmis uz izlasi neaicināt — viņaprāt, otrā numura pozīcija jau ir nodrošināta ar spēlētājiem, Vaikulim būtu grūti cīnīties par vietu pamatsastāvā, bet tālāko rezervistu vietas būtu pareizāk atvēlēt jaunajiem basketbolistiem.Raitim Grafam 2.jūlijā izdarīta potītes operācija. Ar pilnu spēku sākt trenēties viņš varēs tikai augusta beigās, tāpēc izlasei varētu pievienoties galējas nepieciešamības gadījumā. Savukārt Trojs Ostelers uz valstsvienības direktora Edgara Buļa elektroniska pasta sūtījumiem jau sen nav atbildējis, un uz viņa līdzdalību vairs netiek cerēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi