Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Durants savainojumu dēļ vismaz četras nedēļas nevarēs palīdzēt Warriors komandai

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līderes Goldensteitas Warriors rezultatīvākais spēlētājs Kevins Durants kājas savainojumu dēļ vismaz četras nedēļas nevarēs palīdzēt vienībai, vēsta klubs.

Kā informē Warriors, Durants guvis kreisās kājas ceļgala mediālo kolaterālo saišu otrās pakāpes sastiepumu, kā arī apakšstilba kaula sasitumu. Duranta veselības stāvoklis atkārtoti tiks vērtēts pēc četrām nedēļām, taču nav izslēgts, ka viņš varētu atgriezties laukumā nedaudz pirms regulārā čempionāta beigām.

NBA šīs sezonas regulārais čempionāts noslēgsies 12.aprīlī, bet trīs dienas vēlāk sāksies izslēgšanas turnīrs. Warriors komandai regulārajā čempionātā vēl jāaizvada 22 spēles.

Durants savainojumā iedzīvojās otrdien, kad NBA spēlē pret Vašingtonas Wizards jau pirmajā ceturtdaļā viņam uz kreisās kājas uzkrita komandas biedrs, gruzīns Zaza Pačulija. Lai gan basketbolists vēl brīdi turpināja spēlēt, pēcāk viņš tomēr atstāja laukumu un devās uz ģērbtuvēm.

Warriors šajā mačā cieta zaudējumu ar 108:112, taču tas neapdraudēja Goldensteitas komandas pirmo vietu līgā.

Durants šosezon vidēji spēlē guvis 25,3 punktus, izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas, veicis 4,8 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,6 metienus.

Durants iepriekšējās astoņas sezonas pārstāvēja Oklahomsitijas Thunder vienību (līdz 2009.gadam komanda bāzējās Sietlā), bet starpsezonā viņš pievienojās Warriors rindām.

Warriors ar 50 uzvarām 60 spēlēs ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, bet otrā ar 45 panākumiem 58 cīņās ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs. Šomēnes abas komandas divreiz savā starpā tiksies Sanantonio.

Savukārt Austrumu konferencē līderpozīciju ar 41 uzvaru 58 spēlēs ieņem pērnās sezonas čempione Klīvlendas Cavaliers, bet 12.pozīcijā ar 24 panākumiem 60 mačos ir Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kurai svētdien plkst.22.30 pēc Latvijas laika mājās paredzēta cīņa ar Warriors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi