Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Džeimss ar triple-double ieved Lakers NBA finālā

Kā pirmā Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) finālsēriju sestdien sasniegusi titulētā Losandželosas Lakers komanda, kas to paveikusi pirmo reizi kopš 2010. gada.

Lakers komanda Rietumu finālsērijas piektajā spēlē ar 117:107 pārspēja Denveras Nuggets, tomēr neļaujot tai pat mēģināt atkārtot divās iepriekšējās sērijās iespēto, kad denverieši atspēlējās no 1-3 deficīta.

Nuggets ar dažu punktu pārsvaru spēja izvirzīties vadībā vien pirmajā ceturtdaļā, turpinājumā Lakers vienubrīd iegūstot pat 16 punktu pārsvaru un vadību no rokām vairs neizlaižot. 

Fantastisks sniegums uzvarētāju rindās Lebronam Džeimsam, kurš 38 punktiem pievienoja arī 16 atlēkušās bumbas un desmit piespēles - 27. karjeras izslēgšanas spēļu triple-double, bet Entonijam Deivisam šoreiz 27 punkti.

Denverai sezonas pēdējā mačā pa 20 punktiem iemeta Nikola Jokičs un Džeremī Grants, bet par vienu mazāk Džamalam Marejam.

Džeimss NBA finālā spēlēs jau desmito reizi karjerā, bet pirmo ar Lakers. Basketbolists nu pievienojies elitāram klubam - Bils Rasels savulaiks piedalījies 12 finālos, Sems Džounss 11, bet Karīms Abduls-Džabars desmit finālsērijās.

 

 

 

Losandželosas komandas pretinieki var noskaidroties jau svētdien, kad Austrumu finālsērijas sesto maču aizvadīs Miami Heat un Bostonas Celtics. Miami komanda pašreiz ir vadībā ar 3-2. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi