Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eirolīgas čempioni CSKA izvirzās vadībā ceturtdaļfināla sērijā

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē uzvaru svinēja pašreizējā čempionvienība Maskavas CSKA, kā arī Panathinaikos, Tau Ceramica un Olympiacos, ziņo turnīra rīkotāji.

CSKA basketbolisti mazrezultatīvā spēlē Maskavā ar 56:47 pārspēja Belgradas Partizan. Pirmajā ceturtdaļā mājinieki ielaida tikai trīs punktus. Uzvarētāju labā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija slovēnis Erazms Lorbeks, bet viesiem 12 puntus guva Urošs Tripkovičs. Arī otrā cīņa sērijā līdz trijām uzvarām notiks Maskavā.

Rezultatīvāka spēle bija Atēnās, kur vietējais Panathinaikos ar 90:85 pārspēja Sjēnas Montepaschi. Laukuma saimnieku sastāvā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Nikolā Petkovičs, bet viesu labā ar 29 punktiem izcēlās Romeins Sato.

Spānijas klubu duelī, kurā viens no tiesnešiem bija arī Oļegs Latiševs, Vitorijas Tau Ceramica izbraukumā ar 84:75 pārspēja spēcīgo Barcelona. Panākumu kaldināja viesu rezultatīvākie basketbolisti Pablo Pridžioni (17 punkti), Igors Rakočevičs (15) un Vils Makdonalds (12). Barcelona labā 17 punktus guva Huans Karloss Navaro, bet 14 - Ersans Iļjasova.

Cits spāņu klubs Madrides Real izbraukumā ar 79:88 piekāpās Pirejas Olympiacos basketbolistiem. Grieķu kluba labā pa 19 punktiem guva Nikolā Vujčičs un Lins Grīrs. Real sastāvā rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Luiss Buloks.

Sērijās līdz trijām uzvarām otrās spēles tiks aizvadītas ceturtdien. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi