Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Fīniksai sestais panākums sešās spēlēs Orlando "burbulī"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Fīniksas Suns pirmdien Orlando svinēja jau sesto uzvaru pēc kārtas un pēc sezonas atsākšanas vienīgā vēl ne reizi nav cietusi zaudējumu.

"Suns" ar 128:101 (23:37, 42:27, 33:17, 30:20) uzvarēja Oklahomasitijas "Thunder".

Lielisku sniegumu uzvarētāju rindās turpina demonstrēt Devins Bukers, kurš "Suns" sestajā spēlē izcēlās ar 35 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm. Pa 18 punktiem guva Kamerons Džonsons un Mikals Bridžes, kura rēķinā arī sešas bumbas zem groziem.

"Thunder" komandā 22 punkti un desmit atlēkušās bumbas Dariusam Bīzlijam, kamēr Abdels Naders pievienoja 15 punktus, bet vēl par vienu mazāk - veterāns Kriss Pols, kurš arī iekrāja piecas bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Losandželosas "Lakers" pēdējās sekundēs pārspēja Denveras "Nuggets". "Lakers" bija pārāka ar 124:121 (31:25, 33:34, 24:29, 36:33).

Uzvaru Losandželosas vienībai pēdējās sekundēs izrāva Kails Kuzma, kurš realizēja tālmetienu. Viņš šajā duelī guva 25 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Lebrons Džeimss iekrāja 29 punktus un 12 rezultatīvas piespēles, kamēr Entonijs Deiviss izcēlās ar 27 punktiem, sešām bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Nuggets" komandā 18 punkti Perijam Dozieram junioram, 15 punktus iemeta Maikls Porters juniors, bet Džamals Marejs izcēlās ar 14 punktiem.

Pie uzvaras tika arī Miami "Heat", kas ar 114:92 (23:19, 25:29, 37:23, 29:21) uzvarēja Indiānas "Pacers".

Uzvarētāju labā 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas Džimijam Batleram, 18 punkti un piecas atlēkušās bumbas Derikam Džounsam junioram, bet Tailers Hero pievienoja 17 punktus un piecas bumbas zem groziem.

Pretējā laukuma pusē rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Viktors Oladipo, bet pa 12 punktiem pievienoja Entonijs Vorens juniors un Malkolms Brogdons, kurš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un sešas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Visbeidzot līgas spēcīgākā vienība Milvoki "Bucks" ar 106:114 (31:36, 22:31, 22:21, 31:26) piekāpās čempionei Toronto "Raptors".

Toronto vienībā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Kriss Boučers, kurš arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. 22 punktus pievienoja Mets Tomass, bet vēl par vienu mazāk iekrāja Normens Pauels, viņam arī izcīnot astoņas atlēkušās bumbas.

Tikmēr Kails Korvers "Bucks" komandā izcēlās ar 19 punktiem, Krisam Midltonam 17, bet Džordžs Hils guva vēl 14 punktus.

Šajā duelī nepiedalījās "Bucks" zvaigzne Jannis Adetokunbo.

Jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks", spēlējot bez komandas līderiem Lukas Dončiča un Kristapa Porziņģa, pirmdien svinēja uzvaru NBA sezonas noslēguma turnīra spēlē.

Dalasas komanda ar rezultātu 122:114 (30:38, 24:32, 34:30, 34:14) uzvarēja Jūtas "Jazz", kas ir tās tiešā konkurente cīņā par sesto vietu Rietumu konferencē.

Otrdien "Mavericks" tiksies ar Portlendas "Trail Blazers", savukārt Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" spēkosies ar Orlando "Magic". Tikmēr Vašingtonas "Wizards" un Anžejs Pasečņiks spēlēs ar "Bucks".

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvada astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi