Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Goldensteitas Warriors neparedz Biedriņam komandas līdera lomu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" nevar rēķināties ar Andri Biedriņu kā komandas līderi, un vadošas autoritātes trūkums komandā ir kļuvis par nopietnu problēmu, otrdien rakstīja ASV avīze "The Mercury News".

Biedriņš nav tāds spēlētājs, kas varētu vilkt visu komandu, teikts rakstā, kur apcerētas "Warriors" pēdējās sastāva izmaiņas. Goldensteitas klubs pirmdien aizmainīja uz Šarlotes "Bobcats" savu līderi Stīvenu Džeksonu, un "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons sagaida, ka komanda tagad kļūs pilnīgi cita.

"Mēs pazaudējām savu labāko spēlētāju," par Džeksona aizmainīšanu teica Nelsons. "Tagad mums būs jākļūst citādiem," viņš piebilda.

Džeksons komandā bijis meistarības ziņā neaizvietojams - tāda metienu un piespēļu arsenāla, kā arī pieredzes, izturības un aizsardzības prasmes nav nevienam citam "Warriors" spēlētājam. Taču kluba vadība nevēlējās samierināties ar Džeksona vēlmi vienmēr uzsvērt savu īpašo lomu.

"Warriors" līdera lomu varētu pārņemt aizsargs Monta Eliss vai no "Bobcats" iemainītais pieredzējušais Radža Bells, kurš uz Goldensteitu pārcēlās kopā ar Vladimiru Radmanoviču. Tomēr pagaidām nav skaidrs, cik aktīvi Bells varēs iesaistīties spēlē, jo mediķi vēl skatīs viņa kreisās plaukstas locītavu.

Biedriņš novembrī gūtā muguras savainojuma dēļ nespēlēs vismaz līdz pirmdienai, kad viņa veselības stāvokli izvērtēs atkārtoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi