Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Helmanis: nezinājām, ka var pietikt ar plus 8

Gan Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra, gan komandas kapteinis Uvis Helmanis pēc Pirra uzvaras Eiropas čempionāta priekšsacīkšu izšķirošajā spēlē ar Vācijas izlasi (68:62) pateicās Latvijas komandas līdzjutējiem par atbalstu. Un atvainojās par cerību nepiepildīšanu.

"39 minūtes un 45 sekundes komanda spēlēja ļoti labi spēlēja ļoti labi. Varbūt kādā brīdī pazaudējām koncentrāciju, bet tūlīt atguvāmies un spēle gāja mūsu pavadā. Laukumā bija gan enerģija, gan pareizā attieksme, bet... "

Atceroties izšķirošos notikumus pēdējās sekundēs Helmanis atzina, ka Jaglas trīspunktnieks bijusi nopietna kļūda.  "Laukumā bija mazais sastāvs un vajadzēja mainīties pie blokiem vai sliktākajā gadījumā sist sodus. Taču ļāvām izmest brīvi un tad sākās problēmas mūsu galā. Kāpēc tik slikti metām sodus (19/38)? Grūti izskaidrot, bet domāju, ka vainīgas ir tikai galvas."

Uz jautājumu, vai komanda pēdējās sekundēs zinājusi, ka pie mazā rezultāta pietiek ar plus 8, U.Helmanis izbrīnā iepleta acis: "Nē, runājām tikai par plus 9." 

Ķ.Kemzūra uzteica komandu par pacietīgo spēli pēc nervozā sākuma, jo spēles lielākajā daļā Latvijas komandai piederējusi iniciatīva. "Mums bija laba iespēja, taču dzīve un sports ir nežēlīgi." 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi