Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Jevpalovs Rocket uzvarā nopelna 20. rezultativitātes punktu AHL čempionātā

Ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā trešdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs.

Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Providensas "Bruins" vienību.

Latvijas uzbrucējs asistēja komandas otro vārtu guvumā, kad 56.minūtē Keils Flerī panāca neizšķirtu 2:2. Uzvarētājs beigās tika noskaidrots "bullīšos", kur panākumu guva "Rocket", taču Jevpalovs savu pēcspēles metienu nerealizēja.

Jevpalovs šajā cīņā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Šosezon viņš AHL čempionātā 58 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Citā mačā uzvaru guva latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas izbraukumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Bridžportas "Sound Tigers".

Rubīns šajā mačā nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Savā AHL debijas sezonā viņš sešās spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un neitrālu lietderību.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 79 punktiem 65 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 70 punktiem 64 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 80 punktiem 66 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtā ar 74 punktiem 66 mačos ir Belevilas "Senators", kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers. Savukārt piektā ar 68 punktiem 64 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 65 punktiem 65 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi