Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Kambala gatavs boksēties ar Valujevu

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala, ja vien viņam tiktu piedāvāta iespēja boksēties ar pasaules čempionu smagsvariem Nikolaju Valujevu, to nelaistu garām un izmantotu.

Intervijā laikrakstam "Sovetskij Sport" Kambala, kurš spēlē Krievijas klubā Krasnojarskas "Jeņisej", uz jautājumu, vai par labu honorāru cīnītos ar augumā raženo (2,13 metru) Valujevu, atbildēja, ka tas viņam būtu gods, ko nevarētu laist garām. "Cīnīties ar pasaules čempionu - tas ir milzīgs gods jebkuram bokserim. Es neesmu izņēmums, atbildētu pozitīvi. Tas vispār ir mans nerealizētais sapnis," sacījis Kambala.

Latvijas sportists, kurš diskvalifikācijas dēļ basketbolā atgriezies pēc divu gadu pārtraukuma, Krievijas čempionātā izraisījis pārsteigumu, jo "Jeņisej" no pastarīšu komandas pārtapis par cīnīties spējīgu kolektīvu, janvārī uzvarot četrās spēlēs no sešām aizvadītajām. Savukārt Kambala Krievijas superlīgas komandu treneru un laikraksta basketbola apskatnieku balsojumā atzīts par janvāra labāko līgas spēlētāju.

Kambala skaidroja, ka profesionālā boksera karjeru nav turpinājis, jo viņam būtu ilgi jāgaida, lai nopelnītu nopietnu atalgojumu, un arī tas nebūtu garantēts. Savukārt basketbolā viņu visi jau pazīst, tādēļ atgriezties pēc diskvalifikācijas, kas piešķirta par kokaīna lietošanu, bijis viegli.

"Es visu šo laiku sevi uzturēju lieliskā fiziskā formā, tāpēc pašlaik nekādas problēmas neizjūtu. Plus tam visam krietni uzlaboju savu koordināciju, lai gan, ko tur slēpt, šo divu gadu laikā ar basketbolu nodarbojos pavisam maz," Kambala atklāja, ka nenožēlo boksā pavadīto laiku.

Pēc diskvalifikācijas beigām Kambalu pie sevis vēlējušies redzēt arī Spānijas, Itālijas un arī citi Krievijas klubi, taču "Jeņisej" piedāvāja vislabākos līguma nosacījumus, tāpēc izvēle bija par labu Krasnojarskas komandai. "Man tas ir izaicinājums, jo ir iespēja aizvest komandu, kurai daudzi neticēja, līdz šai vienībai maksimāli labākajam rezultātam," Kambala skaidroja savu izvēli. Komanda, viņaprāt, var spēlēt vēl labāk. ""Jeņisej" ir teicama komanda ar lieliskiem speciālistiem. Basketbols šeit iet tikai kalnā. Un arī es laukumā vēl neesmu parādījis savu spēju maksimumu," atzina Kambala.

Savukārt "Jeņisej" galvenais treneris Aļģirds Brazis laikrakstam Kambalu raksturojis kā īstu cīnītāju, jo vienā spēlē viņš turpinājis doties laukumā arī pēc tam, kad pamatīgi izmežģījis kāju, par to nesakot trenerim. "Pēc spēles viņš man pateica: "Bija sāpīgi, bet, trener, es nepievēršu tādām lietām uzmanību. Boksā man pa seju tik daudz reižu sita, ka tādus sīkumus es vairs neievēroju"," stāstīja Brazis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi