Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kambala noliedz problēmas ar narkotikām un sola palikt basketbolā

Kopā ar Latvijas basketbola valstsvienību treniņus atsākušais Kaspars Kambala ir pārliecināts, ka viņam nekad nav bijis problēmu ar narkotiku lietošanu, bet nesen masu medijos izplatītā informācija par aizraušanos ar kokaīnu ir tikai ģimenes šķiršanās procesa izraisīta atriebība.

"Man nekad nav bijušas problēmas ar narkotikām," ceturtdien Liepājā pēc Latvijas valstsvienības spēles ar Zviedriju žurnālistiem teica Kambala. Basketbola laukumā viņš varēs atgriezties tikai decembrī, kad būs beigusies diskvalifikācija par dopinga pārkāpumu, kas saistīts ar pozitīvu kokaīna testu. Arī tolaik, kad dopinga analīzes uzrādīja kokaīna lietošanas pēdas, Kambalam pēc viņa teiktā problēmu ar narkotikām nav bijis.

Kambala stāstīja, ka pats ierosinājis šķiršanos no sievas Džesikas, kura tagad cenšoties graut viņa reputāciju ar stāstiem par vīra aizraušanos ar narkotikām. Tiesas prāva par šķiršanos Kambalam paredzēta 11. septembrī. Kambala atturējās stāstīt, kas novedis ģimeni pie šķiršanās, norādot, ka tas ir pārāk personisks jautājums, lai to iztirzātu. Pirms pāris nedēļām viņš pats piedāvājis iziet testu, lai pierādītu, ka nelieto narkotikas. Savukārt sieva jau iepriekš draudējusi, ka vērsīsies pie masu medijiem, piebilda Kambala.

Basketbolu Kambala nosauca par savu "mūža mīlestību". Savukārt boksā, kur viņš aizvadīja vairākas cīņas zema ranga profesionāļa statusā, pēc Kambalas domām būtu bijuši vajadzīgi vēl vairāki gadi, lai sasniegtu tik augstu sportisko līmeni kā basketbolā. Kambala pateicās par viņam doto iespēju atgriezties basketbolā un trenēties kopā ar Latvijas izlasi.

Kambala cer, ka rudenī pāris mēnešus pirms diskvalifikācijas beigām viņš jau būs atradis darbu kādā basketbola klubā. Izvēloties klubu, Kambala izvērtēs gan finansiālo izdevīgumu, gan nākamās komandas spēles līmeni. Viņš uzsvēra, ka boksa nodarbības ir ļāvušas uzturēt lielisku fizisko kondīciju, bet basketbola laukumā formas atgūšanai vajadzēšot dažas nedēļas.

Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA) Stambulas klubu ''Fenerbahce'' pārstāvošo Kambalu pēc pozitīva kokaīna testa 2007. gada 27. aprīlī diskvalificēja uz 14 mēnešiem. FIBA Apelācijas tribunāls vēlāk diskvalifikāciju pagarināja līdz 24 mēnešiem. Diskvalifikācija basketbolā Kambalam beigsies šogad 12. decembrī - dienu pirms 30. dzimšanas dienas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi