Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kuruca komandas biedrs Čendlers atteicies no dalības sezonas izskaņā Orlando

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas Nets spēlētājs Vilsons Čendlers svētdien paziņoja, ka neplāno doties uz Orlando, kur noritēs NBA sezonas atlikusī daļa.

Čendlers sarunā ar ESPN neslēpa, ka koronavīruss ir viens no lielākajiem iemesliem, kāpēc viņš nedosies uz Orlando. Tāpat basketbolists norādīja, ka šo laiku izmantos, lai biežāk būtu kopā ar ģimeni.

"Būs grūti nebūt kopā ar saviem komandas biedriem, taču manas ģimenes labklājība un veselības ir pirmajā vietā," savu lēmumu pamatoja basketbolists. "Paldies "Nets" komandai, kas ir ļoti saprotoša. Skatīšos spēles un fanošu par komandas sniegumu Orlando."

Čendlers Bruklinas klubam pievienojās pērnā gada jūlijā, bet augustā saņēma 25 spēļu diskvalifikāciju par neatļauto vielu lietošanu.

Neilgi pēc Čendlera lēmuma komanda paziņoja, ka basketbolista vietā uz Orlando dosies Džastins Andersons, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja NBA attīstības līgā, taču viņš karjeras laikā NBA jau aizvadījis 219 regulārā čempionāta mačus. Zīmīgi, ka basketbolists koledžas gados spēlēja vienā komandā ar šā brīža Nets spēlētājiem Malkolmu Brogdonu un Džo Herisu.

Līdz ar Čendlera palikšanu malā Nets komandā ir tikai divi spēka uzbrucēja pozīcijas spēlētāji - Rodions Kurucs un Taurīns Prinss.

Čendlers šosezon 35 spēlēs vidēji guva 5,9 punktus un izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu.

Tikmēr Losandželosas Clippers līdz šīs sezonas beigām nolīgusi centra spēlētāju Joakimu Noa, kurš NBA pēdējos gados mocījies ar nopietniem savainojumiem. The Times vēsta, ka līgums nākamajai sezonai nav garantēts.

Abas puses īsi pirms sezonas pārtraukuma izsludināšanas jau bija vienojušās par desmit dienu līgumu. Bez Noa centra pozīcijā Clippers rīcībā ir arī Ivica Zubačs.

Noa 12 sezonu ilgajā NBA karjerā vidēji spēlē izcēlies ar 8,8 punktiem, 9,1 bumbu zem groza, kā arī 2,8 rezultatīvām piespēlēm.

Dāvis Bertāns bija pirmais NBA basketbolists, kurš paziņoja, ka nedosies uz Orlando. Neilgi pēc tam par līdzīgiem nodomiem paziņoja arī Portlendas Trail Blazers spēlētājs Trevors Ariza, kā arī Eiverijs Bredlijs (Losandželosas Lakers) un Villjis Kaulijs-Steins (Dalasas Mavericks).

Komandas Orlando ieradīsies 7.jūlijā, bet pēc tam paredzētas treniņnometnes, pēc kurām sezonas starts iecerēts 30.jūlijā.

Nets pirmā cīņa 31.jūlijā paredzēta pret mājinieci Orlando Magic.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi