Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kurucam deviņi punkti, Pasečņikam četras piezīmes zaudējumos NBA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva deviņus punktus Bruklinas Nets zaudējumā Bostonas Celtics, bet Anžejs Pasečņiks, paliekot bez punktiem un nopelnot četras personiskās piezīmes, kopā ar Vašingtonas Wizards piedzīvoja zaudējumu pret Filadelfijas 76ers.

Austrumu konferences trešā labākā komanda Bostonas Celtics pieveica Bruklinas Nets ar 149:115 (34:25, 37:27, 35:25, 43:38).

Bruklinas klubam šis bija pirmais zaudējums pēc divām izcīnītām uzvarām.

Kurucs šo maču sāka kā rezervists, spēlē iesaistoties pirmās ceturtdaļas vidū, un laukumā pavadīja 12 minūtes un četras sekundes, kuru laikā viņš guva deviņus punktus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divreiz rezultatīvi piespēlēja un vienreiz pārķēra bumbu.

Latvietis grozā raidīja abus trīspunktu un vienīgo divpunktu metienu, kā arī vienu no diviem soda metieniem. Tāpat viņa rēķinā arī divas kļūdas, trīs personiskās piezīmes, bet Nets ar Kurucu laukumā zaudēja par 15 punktiem vairāk nekā iemeta.

Bruklinas vienībā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija rezervists Džeremija Martins, laukumā dodoties 13 no pieteiktajiem 14 basketbolistiem.

Arī Celtics vienība plaši variēja sastāvu, punktus gūstot visiem 13 laukumā nākušajiem spēlētājiem. Rezultatīvākais ar  21 gūto punktu bija Džeilens Brauns.

Nākamo spēli Nets aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Sakramento Kings.

Celtics ar 45 panākumiem 68 mačos ir trešā Austrumu konferencē un jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr Nets ar 32 panākumiem ir septītā.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja arī Vašingtonas "Wizards", kas atzina Filadelfijas "76ers" pārākumu ar 98:107 (20:26, 27:28, 27:23, 24:30).

Pasečņiks šo maču sāka kā rezervists un laukumā pavadīja septiņas minūtes un 36 sekundes, kuru laikā viņš punktus neguva, izcīnot divas atlēkušās bumbas un četrreiz pārkāpjot noteikumus.

Latvijas basketbolistam esot laukumā, viņš sakrāja +/- rādītāju mīnus septiņi.

Vašingtonas vienībā pa 19 punktiem guva Džeroms Robinsons un Tomass Braients, kura rēķinā arī desmit atlēkušās bumbas.

Džoels Embīds Filadelfijas klubā atzīmējās ar 30 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

Nākamo spēli Wizards aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Ņūorleānas Pelicans.

"76ers" ar 41 uzvaru 68 mačos ir sestā Austrumu konferencē un jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr "Wizards" ar 24 panākumiem ir devītā un saglabā teorētiskas iespējas iekļūt "play-off". Tādā gadījumā jāuzvar atlikušajās četrās cīņās un jāsagaida ka visas savas spēles zaudēs vai nu "Nets", vai Memfisas "Grizzlies".

Ceturtdien tiksies Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas Mavericks ar Losandželosas Clippers.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīs astoņus mačus, lai noskaidrotu galējo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

Gadījumā, ja komanda, kas Rietumu vai Austrumu konferencē ieņem astoto pozīciju un devītās vietas īpašnieci apsteidz ne vairāk par četriem panākumiem, tai nāksies spēkoties ar vietu zemāk esošo pretinieci. Abi šie klubi aizvadīs mini sēriju līdz divām uzvarām. Komandas, kas uzvarēs, iegūs pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs.

NBA sezona ar 22 komandu līdzdalību no 30.jūlija turpinās Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi