Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kurucam jauns rezultativitātes rekords attīstības līgā

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības jeb G līgas spēlē guva 18 punktus, kas ir sportistam jauns rezultativitātes rekords, palīdzot savai komandai Longailendas Nets izcīnīt tikai otro panākumu šosezon.

Nets viesos ar rezultātu 117:114 (39:28, 24:23, 27:27, 27:36) uzvarēja Raptors 905, svinot savu otro panākumu pirmajās desmit šīs sezonas spēlēs.

Kurucs laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar 18 punktiem, kas basketbolistam ir jauns rezultativitātes rekords G līgā. Cēsnieks šajā spēlē izcēlās ar lielisku precizitāti - grozā raidīti seši no astoņiem divpunktu un divi no trim trīspunktu metieniem. Tāpat viņš izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, trīs reizes bloķēja pretinieku metienu, reizi pārtvēra bumbu un iekrāja piecas personīgās piezīmes, pieļaujot četras kļūdas.

Nets ar latvieti laukumā ielaida par vienu punktu mazāk nekā iemeta. Kurucs bija savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. Latvijas basketbolists šosezon jau vairākkārt ticis nosūtīts uz attīstības līgu, lai gūtu lielāku spēļu praksi.

Uzvarētājiem 20 punktus guva Henrijs Elensons, bet mājinieku rindās Džastins Andersons izcēlās ar 38 punktiem.

Abas komandas šosezon novembra pēdējā dienā jau aizvadīja vienu savstarpējo spēli, tajā uzvaru papildlaikā izcīnot Raptors 905 vienībai. Nākamā spēle Nets paredzēta piektdien, kad jātiekas ar Sankruzas Warriors. Tāpat piektdien laukumā, iespējams, arī dosies Anžejs Pasečņiks un viņa pārstāvētā Vašingtonas Capital City Go-Go, kas tiksies ar Delavēras Blue Coats.

Kurucs šajā sezonā laukumā bijis desmit NBA cīņās, kurās vidēji nospēlējis 9,9 minūtes, guvis 2,3 punktus un izcīnījis 2,2 atlēkušās bumbas. Latvietis pēdējās četrās NBA spēlēs, kurās piedalījies, ne reizi laukumā nav pavadījis vairāk par deviņām minūtēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi