Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kurucam trīs punkti Nets zaudējumā

Basketbolists Rodions Kurucs svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar trim punktiem, kamēr viņa pārstāvētā vienība Bruklinas Nets pēdējās sekundēs nenosargāja savu grozu, piedzīvojot otro zaudējumu sezonā.

Nets viesos ar rezultātu 133:134 (29:35, 28:24, 40:33, 23:28, 13:14) papildlaikā piekāpās Memfisas Grizzlies.

Kurucs laukumā pavadīja 11 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī vienu "sodiņu", bet vienīgais tālmetiens nebija precīzs. Tāpat spēlētājs izcīnīja trīs bumbas zem groziem, iekrāja četras personīgās piezīmes, pieļāva divas kļūdas, Nets latvietim esot laukumā zaudēja par septiņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Jau trešo spēli pēc kārtas lielisku sniegumu demonstrēja Kairijs Ērvings, kurš iekrāja 37 punktus, septiņas bumbas zem groziem un tikpat rezultatīvas piespēles. Vēl 27 punktus pievienoja Keriss Leverts.

Grizzlies rindās 30 punkti, četras atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles iekrāja Dža Morants, kurš tikai šajā vasarā ar kopējo otro numuru tika izraudzīts jauno spēlētāju draftā.

Pirmajā ceturtdaļā vairākus Nets uzbrukumus pabeidza Ērvings, kura iespaidīgie caurgājieni pēc 12 nospēlētām minūtēm neglāba no zaudējuma 29:35. Otrās ceturtdaļas vidū Morants ar "danku" panāca 50:41, bet Nets pretinieku pārsvaru līdz otrā puslaika sākumam spēja sadeldēt līdz minimumam.

Pēc lieliskas trešās ceturtdaļas Nets pēdējās 12 minūtes iesāka ar piecu punktu pārsvaru. Šāda starpība uz tablo saglabājās teju līdz pat spēles beigām, tomēr Moranta caurgājiens divas ar pusi minūtes līdz ceturtdaļas beigām panāca 118:116 par labu Nets. Spēlētājs arī pēdējās sekundēs uzņēmās atbildību, izlīdzinot rezultātu.

Ērvingam vēl bija atlikušas aptuveni piecas sekundes, lai izrautu Nets uzvaru, tomēr Morants viņu nobloķēja, aizvedot spēli līdz papildlaikam. Tajā neliels pārsvars piederēja Nets, kas līdz pat pēdējām sekundēm bija priekšā ar 133:131, bet Džī Kraudera tālmetiens sekoja līdz ar finālsvilpi, uzvaru svinot Grizzlies.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien NBA spēlē pirmo reizi kopš 2017.gada decembra guva vairāk nekā 30 punktus, tomēr tas neglāba Dalasas Mavericks no pirmā zaudējuma šajā sezonā.

Mavericks savā laukumā ar rezultātu 119:121 (40:25, 31:34, 24:36, 24:26) zaudēja Portlendas Trail Blazers.

Porziņģis laukumā pavadīja 34 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 32 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm un diviem blokiem. Spēlētājs grozā raidīja trīs no desmit tālmetieniem un septiņus no desmit "sodiņiem", kā arī nopelnīja četras personīgās piezīmes. Ar Porziņģi laukumā Dalasas vienība ielaida par septiņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Porziņģis vairāk nekā 30 punktus nebija guvis kopš 2017.gada decembra.

2018./19.gada sezonā par čempioniem kļuva Raptors basketbolisti, kas finālsērijā ar 4-2 pārspēja Warriors vienību.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi