Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lāriņš: Pieļauju, ka Tamane atgriezīsies ierindā

Latvijas dāmu basketbola valstsvienības ārsts Viesturs Lāriņš ceturtdien atzina, ka saglabājas cerības uz Zanes Tamanes līdzdalību olimpiskā kvalifikācijas turnīra ceturtdaļfināla mačā ar Angolas izlasi (piektdien plkst.18.15 pēc Rīgas laika). “Izmeklēšana ar vislabākajām metodēm neuzrādīja lielas problēmas.

Ceturtdien Zani izrakstīja no slimnīcas un tagad viņa jūtas daudz labāk. Liksim lietā manuālo terapiju, elpināšanas vingrinājumus un citas metodes. Ja tās dos cerēto efektu, ir cerības uz to, ka piektdien viņa varētu iziet laukumā,” situāciju skaidroja V.Lāriņš. Mačā ar Senegālas izlasi latviešu centra spēlētāja saņēma sitienu pa galvu auss rajonā. Smadzeņu satricinājums neesot konstatēts, taču nākamajā dienā pēc spēles sāka izpausties vestibiluārā aparāta traucējumi. Divas naktis spēlētāja pavadīja slimnīcā. “No rīta viņa bija pavisam bāliņa, bet nu jau atgriezies dzīvesprieks,” Lāriņš bija pamanījis pozitīvu dinamiku pacientes veselības stāvoklī un piebilda, ka medicīna darīšot brīnumus.Tādi būs vajadzīgi arī mačā ar Japānu pamatīgu pārslodzi izturējušajai Ievai Tārei un potītes saites pastiepušajai Guntai Baško, tomēr uz piektdienas maču viņas, visticamāk, būšot gatavas. “Kad darbs būs izdarīts no manas puses būs ko paslavēt par izturību,” V.Lāriņš neizpauda ārsta noslēpumus, bet arī neslēpa cieņu pret savām pacientēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi