Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Latvijas 3x3 basketbolisti izcīna Pasaules tūres posma sudraba medaļas

Latvijas 3x3 basketbola komanda Rīga Ghetto Basket, kurā spēlē Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, Edgars Krūmiņš un Agnis Čavars, svētdien Ķīnas pilsētā Čendu izcīnīja sudraba medaļas Pasaules tūres posmā.

Ar trešo numuru izliktā Latvijas komanda finālā ar 14:21 piekāpās turnīra pirmajam numuram un pasaules ranga līderei Novi Sad no Serbijas.

Latvijas komandā rezultatīvākais ar septiņiem punktiem bija Lasmanis, četrus punktus guva Krūmiņš, divus iemeta Čavars, bet vienu - Miezis.

Jau ziņots, ka pirms tam ceturtdaļfinālā viņi ar 20:19 pagarinājumā guva virsroku pār Kanādas vienību Edmonton, kas dabūjusi astoto numuru. Uzvaru Latvijai nodrošināja Mieža tālmetiens. Savukārt pusfinālā latvieši ar 21:16 droši uzveica spēcīgo Serbijas vienību Liman, kurai ir otrais numurs.

Sestdien turnīra pirmajā mačā Latvijas komanda ar 21:17 pieveica ar 13.numuru izlikto Wst Melbourne no Austrālijas. Savukārt otrajā mačā par pirmo vietu C grupā Latvijas vienība sīvā cīņā ar 16:18 piekāpās Gagarin no Krievijas, kas izlikta ar sesto numuru.

Vēl aprīlī Rīga Ghetto Basket komanda Dohā pirmo reizi triumfēja Pasaules tūres posmā. Tajā mēnesī latvieši Ķīnā uzvarēja arī sezonas pirmajā Challenger sērijas turnīrā, iegūstot ceļazīmi uz Pasaules tūres turnīru Čendu.

Riga Ghetto Basket pagaidām nodrošināta līdzdalība Pasaules tūres turnīros arī Mehiko (6.-7.jūlijā), Debrecenā (27.-28.augustā) un Naņdzjinā (12.-13.oktobrī). Par iespēju startēt citos posmos vēl jācīnās Challenger sērijas turnīros.

3x3 basketbols iekļauts 2020.gada Tokijas olimpisko spēļu programmā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi