Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Lietuvas basketbolists Motiejūns Eiropas čempionāta laikā pamatīgi apzagts

Viens no Lietuvas basketbola izlases līderiem Donāts Motiejūns Eiropas čempionāta laikā Telavivā pamatīgi apzagts.

Kā pirmais trešdienas rītā vēstīja žurnālists Deivids Piks, Motiejūns pēc iepriekšējā vakarā notikušās spēles ar Ukrainu konstatējis, ka no viņa viesnīcas numuriņa pazudušas lietas aptuveni 6000 eiro vērtībā.

Piks vēstīja, ka Telavivā apzagti vairāku komandu pārstāvji, bet portāls basketnews.lt raksta, ka Motiejūns ir vienīgais no Lietuvas delegācijas, kuram kaut kas pazudis. Motiejūns ir starp sešiem Lietuvas izlases basketbolistiem, kas numuriņos dzīvo vieni.

Kā raksta Lietuvas portāls, komandas dzīvo Hilton viesnīcā, kas ir viena no ekskluzīvākajām Telavivā - 16 stāvu ēkā viena nakts maksā aptuveni 300 eiro. Lietuvas izlases spēlētāji pamanījuši, ka viesnīcas numuriņi tiek uzkopti divreiz dienā, kas radījis aizdomas, ka zagļiem ir iespēja tikt pie elektroniskajām kodu kartēm, lai tiktu numuriņos.

Komandas Telavivā paliks līdz ceturtdienai, kad četras grupas labākās izlases dosies uz Stambulu, bet divām sliktākajām turnīrs būs noslēdzies. Lietuvas izlase trešdien aizvadīs izšķirošo maču par pirmo vietu apakšgrupā, kurā tai pretim stāsies Vācija.

Motiejūnam pēdējās nedēļas bijušas piedzīvojumiem bagātas, jo neilgi pirms Eiropas čempionāta viņš devās uz Hjūstonu, kur sievai bija gaidāmas dzemdības, tomēr šo pilsētu piemeklēja viesuļvētra un lietuvietis Telavivā spēja ierasties vien pāris stundas pirms izlases pirmās spēles meistarsacīkstēs.

Eiropas čempionāta grupu mači otro reizi vēsturē tiek aizvadīti četrās dažādās valstīs, bet nedēļas nogalē visas astotdaļfinālu sasniegušās vienības satiksies Stambulā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi