Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lietuvos Rytas basketbola klubu Sireikas vietā trenēs Kurtinaitis

No amata svētdien atkāpies basketbola kluba "Lietuvos Rytas" galvenais treneris Antans Sireika, kura vietā ar Lietuvas vicečempioniem strādās savulaik pazīstamais basketbolists Rimas Kurtinaitis, ziņo Lietuvas masu mediji.Sireika komandu atstājis pēc divām pēdējām blāvi aizvadītajām spēlēm, kurās tika piedzīvoti zaudējumi.

Eiropas kausa izcīņā Viļņas klubs ar 83:94 zaudēja "Gran Canaria" no Spānijas, bet sestdien Lietuvas basketbola līgā ar 64:75 atzina principiālo sāncenšu Kauņas "Žalgiris" pārākumu.Nākamajā "Lietuvos Rytas" spēlē otrdien Eiropas kausā pret Mariupoles "Azovmaš" no Ukrainas Viļņas komandu vadīs līdzšinējais Sireikas palīgs Roberts Kuncaitis. Savukārt no trešdienas ar komandu sāks strādāt Rimas Kurtinaitis, kurš pēdējā laikā bija Polijas kluba Sopotas "Asseco Prokom" galvenā trenera palīgs.Pagaidām starp Kurtinaiti un "Lietuvos Rytas" vadību panākta mutiska vienošanās par kopīgu sadarbību.Pirms tam par potenciālajiem kandidātiem uz galvenā trenera vietu tika minēti pašlaik bez darba esošie Jons Kazlausks un Kestutis Kemzūra, kuri ir kandidāti arī uz Latvijas izlases galvenā trenera amatu.Sireikas vadībā, kurš par "Lietuvos Rytas" galveno treneri kļuva tikai šovasar, komanda Eiropas kausā izcīnījusi vienu uzvaru divās spēlēs, Baltijas Basketbola līgā septiņus panākumus deviņās spēlēs, bet Lietuvas basketbola līgā septiņas uzvaras astoņās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi