Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Madrides Real grib iegādāties Latvijas čempionu

Madrides ''Real'' basketbola komandas jaunais galvenais treneris itālietis Etore Mesina vēlas dabūt savā komandā arī Džonu Robertu Holdenu, kurš 1998./99.gada sezonā spēlēja ''ASK/Brocēni/LMT'' komandā, kad tā pēdējo reizi uzvarēja Latvijas čempionātā, triumfējot Latvijas Basketbola līgā (LBL).Par Mesinas vēlmi piektdien informē itāliešu laikraksts ''La Gazzetta dello Sport''.

Pēc sezonas Latvijā amerikānis Holdens spēlēja Beļģijas klubā Ostendes ''Telindus'' un Atēnu AEK, pirms nokļuva Maskavas CSKA. 2003.gadā viņš ieguva Krievijas pavalstniecību ar īpašu dekrētu un tagad spēlē Krievijas izlasē.Mesina līdz šim trenēja CSKA. Spānijas mediji viņu uzskata par ''Real'' kluba prezidenta Florentino Peresa trešo lielāko pirkumu kopš atgriešanās amatā pēc futbolistu Kaka un Krištianu Ronaldu ieguves. ''Itāļu treneris nespēlē futbolu, taču viņš ir basketbola ''galactico'', par ko liecina četras uzvaras Eirolīgā,'' itāļu avīze citē kolēģus no Madrides laikraksta ''Marca''. Tieši Peresa pirmajā reizē kluba prezidenta amatā ''Real'' ieguva nosaukumu ''Galacticos''.Itāliešu treneris, kas parakstījis līgumu uz trīs gadiem, slavenā kluba basketbola komandu vēlas papildināt ne tikai ar Holdenu, bet arī lietuvieti Ramūnu Šiškausku, kuram gan vēl ir spēkā līgums ar CSKA līdz 2011.gadam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi