Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Maiami Heat izlīdzina rezultātu NBA finālsērijā

Abu komandu līderiem demonstrējot pieticīgu rezultivitāti, pašreizējie NBA čempioni Maiami Heat svētdien savā laukumā ar 103:84 prata uzveikt Sanantonio Spurs, tādējādi izlīdzinot rezultātu finālsērijā - 1:1. Spurs no zaudējuma neglāba pat krietni parliecinošāks sniegums zem groziem.

Ja pēc pirmās ceturtdaļas uz tablo vēl bija neizšķirts 22:22, mača turpinājumā spēlis savās rokās ņēma laukuma saimnieki Heat, ar vismaz piecu punktu pārsvaru uzvarot katrā no atlikušajām trim ceturtdaļām un arī visā spēlē. Lai gan vienubrīd viņu pārsvars sasniedza pat +27, maču izdevās uzvarēt ar 19 punktu pārsvaru - 103:84.

Uzvarētāju labā ar 17 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un septiņām piespēlēm izcēlās Lebrons Džeimss, bet rezultatīvākais komandā ar 19 punktiem bija Mario Čalmerss. Jāpiebilst, ka Heat rezervisti kopumā guva 40 punktus, kas lielā mērā izšķīra spēles iznākumu. Spurs labā 17 punkti Danielam Grīnam, bet 13 - Tonijam Pārkeram.

Nākošās divas spēles finālā notiks otrdien un ceturtdien Sanantonio. Spurs līdz šim par čempioniem kļuvuši visās čerās reizēs, kad izdevies sasniegt finālu (1999, 2003, 2005, 2007), bet Heat spēlē finālā trešo gadu pēc kārtas. Maiami basketbolistu rēķinā ir divi tituli (2006, 2012).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi