Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mičels kļuvis par otro Jazz basketbolistu, kuram konstatēts koronavīruss

Donovans Mičels kļuvis par otro Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Jūtas Jazz basketbolistu, kuram konstatēts Covid-19 vīruss, ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Jau ziņots, ka NBA vadība trešdien lēma uz nenoteiktu laiku pārtraukt regulāro sezonu, jo īsi pirms mača sākuma vienam no Jazz basketbolistiem konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu.

Pirms spēles sākuma starp Jazz un Oklahomasitjas Thunder vienam no spēlētājiem tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu. Lai arī līga nenosauca spēlētāja uzvārdu, vēlāk kļuva zināms, ka tas ir Rūdijs Gobērs.

Zīmīgi, ka Gobērs iepriekš pauda nicinošu viedokli par vīrusu, tāpēc tiekoties ar medijiem, viņš demonstratīvi pieskārās visiem mikrofoniem un virsmām.

"Kā avoti līgā atklāja ESPN, Jazz zvaigznei Mičelam konstatēts koronavīruss. Jazz basketbolisti privāti atklāja, ka Gobērs ģērbtuvē bezrūpīgi pieskāries citiem spēlētājiem un aizticis viņu mantas," tviterī raksta Vodžnarovskis.

Tikmēr The Athletic žurnālists Šems Karanija ziņo, ka no trešdien veiktajām 58 pārbaudēm tikai Mičelam rezultāts bijis pozitīvs. Pārējiem Jazz komandas dalībniekiem vīrusa klātbūtne organismā netika atrasta.

Iepriekš uz vēlāku laiku tika pārcelta arī Ņūorleānas Pelicans un Sakramento Kings duelis, taču šis mačs vēlāk tika atcelts pa visam.

"NBA izmantos šo pārtraukumu, lai lemtu, ko iesākt tālāk ar regulāro sezonu," teikts līgas paziņojumā.

Trešdien NBA valde aizvadīja telefonkonferenci, kurā sprieda par iespējamo rīcību šajā situācijā. Netika izslēgta iespēja sezonas beigas sagaidīt ar spēlēm pie tukšām tribīnēm. Tāpat pastāv iespēja, ka sezona varētu noslēgties jau tagad.

Valde arī apsprieda, cik lielus zaudējumus šī situācija līgai varētu radīt. Spēles bez skatītājiem nozīmētu problēmas ienākumos, kā rezultātā nākotnē varētu būt grūtības izmaksāt algas vai segt citus tekošos izdevumus. Tāpat spēļu aizvadīšana pie tukšām tribīnēm "laupa" darba iespējas apkalpojošajam personālam.

Pēdējo reizi pilna NBA sezona netika aizvadīta 2011./2012.gada sezonā, jo līga un spēlētāju asociācija nespēja vienoties par koplīgumu. Togad pirmie dueļi tika aizvadīti ap Ziemassvētku laiku, bet kopumā sezona sastāvēja no 66 spēlēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi