Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Miezis atzīts par FIBA 3x3 Pasaules tūres 2020.gada vērtīgāko spēlētāju

Nauris Miezis atzīts par Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3x3 Pasaules tūres 2020.gada sezonas vērtīgāko spēlētāju, ziņo turnīra rīkotāji.

29 gadus vecais Miezis uzvarēja žūrijas balsojumā, kurā piedalījās 2020.gada Pasaules tūrē spēlējušie 108 basketbolisti.

Miezis šogad kopā ar "Riga" komandu uzvarēja trīs no piecām sacensībām, tajā skaitā decembrī notikušajā finālposmā. Sezonas pēdējos divos posmos viņš tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju.

Viņš kā vienīgais šosezon izpelnījās trīs "Tissot" balvas par uzvaru nesošajiem metieniem, no kuriem viens atnesa triumfu finālposmā. Tāpat viņš bija sezonas produktīvākais spēlētājs, epizodes ar Mieža līdzdalību visbiežāk tika iekļautas labāko momentu izlasēs un viņš bija arī labākais piespēlētājs.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Miezis ieņēma otro vietu. Tā kā FIBA 3x3 reitings ir iesaldēts līdz 1.aprīlim, Miezim nav iespēju pacelties rangā, kur viņš ir otrais aiz Dušana Buluta. Paredzams, ka, rangam kļūstot aktīvam, viņš atgriezīsies pirmajā pozīcijā.

Miezis balsojumā saņēma 37% punktu, otro vietu ar 22% ieņēma Kārlis Lasmanis, dalītajā trešajā pozīcijā ar 15% bija "Liman" komandu pārstāvošie serbi Stefans Kojičs un Stefans Stojačičs, bet piekto vietu ar 11% ieņēma lietuvietis Igns Vaitkus no "Utena" vienības.

Latvijas 3x3 basketbola komandai "Riga" pavasarī gaidāma Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi