Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Muižnieks: Esmu pateicīgs spēlētājiem par pašatdevi un raksturu

Barons/LMT komandas galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras pār Kauņas Žalgiri (83:77) tomēr bija diezgan paškritisks attiecībā pret savas komandas spēli, tomēr slavēja spēlētājus par parādīto raksturu un pašatdevi: "Spēlē mums daudz kas neizdevās, tomēr esmu pateicīgs spēlētājiem par pašatdevi un raksturu, kas palīdzēja panākt uzvaru.

Ceru, ka mums turpmāk būs vēl vairāk ieroču"."Pirmajā puslaikā bija svarīgi atrast īsto sastāva modeli, kurš būtu piemērots tieši šodienas spēlei. To izdevās izdarīt otrajā ceturtaļā," stāstīja Muižnieks.Par Armanda Šķēle ilgo sēdēšanu uz rezervista soliņa spēles otrajā pusē Muižnieks teica, ka spēlētājs vienubrīd izskatījies ļoti paguris, jo cieši uzmanīja Žalgira līderus, tādēļ tika nomainīts, taču spēles galotni viņš aizvadījis spīdoši. Žalgiris komandas galvenais treneris Rimants Grigs savu komentāru sāka šādi: "Mēs pašlaik esam situācijā, kad vagons jāvelk kalnā. Tikai vakar bija pirmais treniņš pilnā sastāvā. Vēl ir ļoti daudz darāmā, lai sakārtotu komandas spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.""Šodien spēlējām slikti, taču tā kā mūsu problēmas vairāk vai mazāk ir atrisinātas, ceru, ka drīzākajā laikā būs progress. Tomēr gribu apsveikt Barons/LMT, kas spēlēja labi. Par izšķirošo brīdi varu nosaukt Dīna ceturto un piekto piezīmi, jo viņš ļoti labi spēlēja uzbrukumā, taču viņš ir izteikts otrais numurs, nevis saspēles veidotājs, tāpēc ar uzbrukuma veidošanu mums bija lielas problēmas un noteikti meklēsim labu saspēles vadītāju," komentēja Grigs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi