Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Muižnieks: Sākumā bija slikta pašatdeve aizsardzībā

Barons/LMT kluba galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc zaudējuma Lietuvos rytas komandai SEB Baltijas līgas Prezidenta kausa izcīņas finālspēlē (78:80) atzina, ka pirms pēdējā uzbrukuma viss esot bijis izdomāts pareizi, diemžēl spēlētāji neesot pieņēmuši pareizos lēmumus.

“Pasīvi iesākām, bija slikta pašatdeve aizsardzībā, spēlētāji nerealizēja brīvos metienus. Otrajā puslaikā uzlabojās aizsardzība. Meklējām optimālo sastāvu, arī jaunie spēlētāji šīsdienas spēlē sevi labi parādīja. Aleksanders nespēlēja, jo vakardienas spēlē sasita ribu. Šķeles mazais spēles laiks skaidrojams ar ceļgala traumu, un arī Vaikulis otrajā puslaikā nespēlēja, jo izmežģīja potīti. Kopumā šis turnīrs bija ļoti interesants, jo jau pirms sezonas varēja izbaudīt augsta līmeņa spēles. Šis Barona sastāvs vēl nebūt nav galīgais, iespējama jaunu spēlētāju parādīšanās.”

Arī Mārtiņš Kravčenko zaudējuma galveno iemeslu saskatījis nepietiekami veiksmīgā spēles sākumā. “Iegāza pirmais puslaiks – netikām galā aizsardzībā un aizmetām garām daudz brīvos metienus. Saspēlētība vēl ne tuvu nav tik laba kā pagājušajā gadā, jo komandā ir daudz jaunu spēlētāju. Šobrīd arī pats nejūtos īsti labi, jo daudz tiek strādāts pie fiziskās sagatavotības. Tomēr kopumā var uzskatīt, ka pašsatdeve bija labā līmenī. Visi cīnījās.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdfsdf

Barons/LMT basketbolisti zaudē BBL Prezidenta kausa finālā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi