Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NBA basketbolistam viesnīcā uzbrukušas blaktis

Vienam no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas_ Cavaliers _līderiem Kairijam Īrvingam viesnīcā uzbrukušas blaktis, kā rezultātā basketbolists svētdienas mačā spēlējis ļoti maz.

Svētdien Cavaliers aizvadīja izbraukuma spēli pret Oklahomasitijas Thunder, ko izdevās uzvarēt ar 115:92. Tiesa, Īrvings šajā mačā laukumā pavadīja tikai deviņas minūtes, Klīvlendas komandai attaisnojoties, ka basketbolistam ir gripas simptomi.

Tomēr pēc pirmdienas zaudējuma Detroitas Pistons komandai Īrvings atklāja, ka mazajam spēles laikam par pamatu bijusi neizgulēšanās viesnīcā un blaktis, kas traucējušas miegam.

"Iedomājieties, cik satraukti jūs būtu, ja sev blakus uz spilvena ieraudzītu piecas lielas blaktis. Pamodos trijos naktī, jo man ļoti niezēja. Biju pārguris," atklāja Īrvings.

Kā daudzas NBA komandas, kas ierodas Oklahomasitijā, Cavaliers vienība mitinājās Skirvin Hilton viesnīcā - vēsturiskā ēkā, kas uzbūvēta 1911.gadā, bet šī gadsimta sākumā tika renovēta.

Skirvin Hilton vadība atvainojusies Īrvingam, un pirmdien ieradusies insektu iznīcināšanas kompānija, kas atklājusi, ka vienā istabā tiešām bijušas blaktis.

Īrvings šosezon 29 maču laikā vidēji izcēlies ar 18,8 punktiem un 4,3 rezultatīvām piespēlēm, kamēr Cavaliers ar 40 uzvarām 55 mačos ir Austrumu konferences līdere.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi