Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

NBA basketbolisti vienojušies turpināt sezonu, bet ceturtdien spēles nenotiks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji nolēmuši turpināt sezonu, bet ceturtdienas spēles nenotiks, ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Ceturtdien nenotiks Jūtas Jazz un Denveras Nuggets duelis, kā arī Bostonas Celtics un Toronto Raptors cīņa.

NBA cer izslēgšanas turnīru turpināt piektdien vai sestdien. Šajā pēcpusdienā notiks konferences zvans starp 13 NBA komandu spēlētājiem un vadītājiem, kā arī NBA Spēlētāju asociāciju, līgas administrāciju un NBA darba attiecību komitejas vadītāju Maiklu Džordanu, lai pārrunātu turpmākos soļus.

Uz nenoteiktu laiku pārcelta arī latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas Mavericks komandas spēle izslēgšanas turnīrā, informē vienība.

Mavericks un Losandželosas Clippers komandām ceturtdien (piektdien plkst.4 pēc Latvijas laika) bija jāaizvada izslēgšanas turnīra sestais mačs. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir Clippers.

Ceturtdienas priekšpusdienā notika spēlētāju un līgas valdes sanāksme.

"Kā avoti norāda ESPN, NBA basketbolisti nolēmuši turpināt izslēgšanas turnīru. Šodien paredzētās trīs izslēgšanas turnīra spēles tiks pārceltas. Patlaban notiek pārrunas, kad atsāksies mači," tviterī raksta Vodžnarovskis.

Tikmēr Vodžnarovska kolēģis Tims Makmahons vēsta, ka ceturtdien notiks vēl viena tikšanās, kur katru komandu pārstāvēs divi basketbolisti. Šīs tikšanās laikā tiks pārrunāts, kā līga sezonas turpinājumā vērsīs uzmanību uz rasu nevienlīdzību.

Jau ziņots, ka Milvoki Bucks trešdien izlēma boikotēt izslēgšanas turnīra spēli pret Orlando Magic. Šādu lēmumu izraisīja solidarizēšanās ar policijas Viskonsinas štata Kenošas pilsētā sašauto afroamerikāni Džeikobu Bleiku, kurš gūto muguras ievainojumu dēļ visticamāk visu atlikušo dzīvi būs paralizēts.

NBA paziņoja, ka tiks atliktas trīs trešdienas vakarā paredzētās spēles - Milvoki "Bucks" pret Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets" pret Oklahomasitijas "Thunder", un Losandželosas "Lakers" pret Portlendas "Trail Blazers".

Bucks piemēram vēlāk sekoja arī sieviešu basketbola, futbola un beisbola līgas, kā arī ceturtdienas spēles atceltas tenisa turnīrā Ņujorkā.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi