Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NBA dod Lakers komandai un faniem vairāk laika sērot par Braienta nāvi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle, kurā pilsētas derbijā Lakers otrdien bija jāuzņem Clippers vienība, pirmdien pārcelta uz vēlāku laiku, lai dotu Lakers basketbolistiem vairāk laika sērot par kluba bijušās zvaigznes Kobes Braienta nāvi.

Staples Center arēnā otrdien paredzētā spēle atcelta uz vēlāku laiku.

"Lēmums pieņemts aiz cieņas pret Lakers organizāciju, kas dziļi sēro par traģisko zaudējumu, " NBA paziņoja pirmdien.

Nākamā spēle Lakers komandai Staples Center arēnā notiks piektdien pret Portlendas Trail Blazers.

Pēc spēles pārcelšanas Lakers klubs pirmoreiz pēc Braienta nāves nāca klajā ar publisku paziņojumu, pateicoties līdzjutējiem par atbalstu un atklājot savas sāpes:

"Losandželosas Lakers vēlas vēlas pateikties visiem jums par milzīgo atbalstu un līdzjūtību. Šis ir ļoti sarežģīts laiks mums visiem. Mēs turpinām atbalstīt Braienta ģimeni un dalīsimies ar papildu informāciju, tiklīdz tas būs iespējams."

Jau svētdien pirms Clippers panākuma Orlando Losandželosas vienības treneris Glens Riverss cīnījās ar asarām, komentējot Braienta zaudējumu.

"Acīmredzot viņš man daudz nozīmē," emocijas nevarēja valdīt Riverss. "Viņš bija lielisks pretinieks. To tu gribi sportā. Viņam bija DNS, kāds ir reti kuram sportistam, arī golferim Taigeram Vudsam un Maiklam Džordanam."

Sēro arī Clippers basketbolisti. "Raugoties uz saviem jaunajiem basketbolistiem un redzot, cik sagrauti viņi ir, - viņi pazina Braientu - tās ir šokējošas ziņas mums visiem. Man jārunā ar komandu pirms spēles un jāmudina viņus spēlēt, bet es nevaru."

Pēc pauzes, cīnoties ar asarām, treneris vēl piebilda, ka tas ir liels zaudējums līgai. "Man liekas, ka viņam bija vēl tik daudz, ko darīt, un viņš tik daudz bija iesācis. Nekad nebiju viņu redzējis laimīgāku. Šobrīd katrs ir Lakers fans. Mēs visi šobrīd esam "leikeri"," piebilda Riverss.

Šobrīd NBA Lakers ar 36 uzvarām un desmit zaudējumiem ir Rietumu konferences līderi, kamēr Clippers konferencē ieņem otro vietu ar bilanci 33-14.

Pagaidām nav zināms, kad tiks aizvadīta atliktā spēle.

Jau ziņots, ka Braients, viņa 13 gadus vecā meita Džianna un vēl septiņi cilvēki svētdien gāja bojā helikoptera katastrofā Losandželosas piepilsētas Kalabasas kalnos.

Top komentāri

edisons
e
Man ir vairāk sēras par mazajām meitenēm , kuras šajā dzīvē vēl pavisam maz ko redzējušas. Un par tuviniekiem , kuriem ārkārtīgi tas viss sāp un ir neatgriezenisks!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi