Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

NBA nedēļas labākie spēlētāji – Džeimss un Braients

Nacionālās Basketbola asociācijā par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Maiami Heat uzbrucējs Lebrons Džeimss un Losandželosas Lakers aizsargs Kobe Braients.

Par Austrumu konferences labāko spēlētāju atzītais Lebrons Džeimss Maiami Heat sastāvā aizvadīja trīs no četrām komandas spēlēm, trijās svinot uzvaru. Visos mačos Heat pārstāvis kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Trīs spēlēs Džeimss atzīmējās ar vidēji 31 punktu, realizējot 60 procentus metienu no spēles. Uzbrucējam arī ik maču 9,3 rezultatīvas piespēles un 7,3 atlēkušās bumbas. Uzvarā ar 118:83 pret Indianas Pacers spēlētājam double-double ar 33 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Džeimss nedēļas labākā spēlētāja titulu saņem jau otro nedēļu šajā sezonā.

Savukārt Rietumu konferencē par labāko spēlētāju atzīts Losandželosas Lakers līderis Kobe Braients, kurš četros mačos palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras. Ik spēli gūstot 33 punktus, Kobe Braients kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju aizvadītajā nedēļā. Tā pat aizsarga kontā 6,3 rezultatīvas piespēles, laukumā pavadot 38 minūtes. Spēlē pret Goldensteitas Warriors spēlētājam 39 gūti punkti, kas ir viņa sezonas labākais rādītājs.

Uz labākā spēlētāja titulu pretendēja arī Karloss Būzers (Čikāgas Bulls), Rojs Hiberts (Indianas Pacers), Bleiks Grifins (Losandželosas Clippers), Kriss Bošs (Maiami Heat), Kevins Lovs (Minesotas Timberwolves), Kevins Durants (Oklahomsitijas Thunder), Drjū Holidejs (Filadelfijas 76ers), Stīvs Nešs (Fīniksas Suns), Lamarkuss Aldridžs (Portlendas Trail Blazers) un Ričards Džefersons (Sanantonio Spurs).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi