Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

NEGAIDĪTI: Andris Biedriņš pirms 30.dzimšanas dienas atgriezies sportā

Bijušais basketbolists Andris Biedriņš dienu pirms savas 30. dzimšanas dienas pieteikts Latvijas Beisbola līgas (LBL) izslēgšanas turnīra spēlēm Bolderājas Seagulls sastāvā, vēsta publikācija līgas izdotajā brošūrā.

Biedriņš (dzimis 1986.gada 2.aprīlī Rīgā, 212 cm, 109 kg), kurš savulaik desmit sezonas pavadīja NBA klubos Goldensteitas Warriors un Jūtas Jazz, savu pēdējo spēli profesionālajā basketbolā aizvadīja pirms trim gadiem. Visu šo laiku viņš dažādos veidos (fitness, ūdensaerobika utt.) uzturējis sevi formā, un nu beidzot izlēmis par atgriešanos laukumā. Tiesa, ne basketbolā, bet Latvijā nesalīdzināmi populārākajā beisbolā.

“Andri noskatījām jau ap 2000.gadu, kad viņš bija vismaz divas galvas tiesas garāks un pārāks par saviem vienaudžiem,” stāsta Seagulls ģenerālmenedžeris Žoriks Vartanovs. “Tolaik viņš man pilnīgi nesaprotamu iemeslu dēļ izvēlējās basketbolu un NBA, bet mēs allaž gaidījām viņa atgriešanos Bolderājā.”

Līdzīgi piemēri nav tālu jāmeklē – arī par visu laiku labāko basketbolistu uzskatītais Maikls Džordans savulaik izmēģinājis spēkus beisbolā, rakstīts internetā.

“Man ir tas gods atgriezties profesionālajā sportā, ko esmu izlēmis darīt Seagulls komandā. Es augsti vērtēju man piešķirto iespēju, tādēļ centīšos nepievilt līdzjutējus, sponsorus un Žoriku,” brošūrā citēts Biedriņš. Viņš paudis gatavību "laukumā atdot sevi visu, izlikties par 115% un palīdzēt komandas biedriem kļūt ja ne labākiem, tad vismaz citādākiem."

Bolderājas Seagulls LBL izslēgšanas turnīra Rīgas konferences pirmajā kārtā sērijā līdz 17 uzvarām sacentīsies ar Ņūāgenskalna Rangers. Šīs sērijas uzvarētājs tiksies ar Purvciema Angels un Juglas Yuglees sērijas labāko komandu. 

Kā zināms, LBL pēdējās septiņās sezonās allaž triumfējusi Vadakstes Bishops komanda. Nu tai nopietnu izaicinājumu metīs Seagulls ar Biedriņu ierindā.

*- šī ir 1.aprīļa ziņa 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi