Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Bagatskis Valmierā vēl uz gadu

SK Valmiera basketbolistus arī 2008./2009.gada sezonā vadīs Ainars Bagatskis, aģentūrai BNS trešdien pastāstīja sporta kluba valdes priekšsēdētājs Jānis Baiks.Vienošanās ar Bagatski noslēgta uz vienu gadu, un tagad treneris sācis darbu pie komandas sastāva komplektēšanas. Bagatskis sarunā ar aģentūru BNS gan sacīja, ka darbu pie sastāva apzināšanas sācis jau uzreiz pēc iepriekšējās sezonas beigām, lai gan oficiālu pienākumu pret klubu viņam tobrīd nav bijis.

"Piekritu palikt [Valmieras] klubā," teica Bagatskis, norādot, ka ļoti daudz kas komandas nākotnē būs atkarīgs no veiksmīgas īsto basketbolistu piesaistīšanas. "Spēle būs atbilstoša komplektācijai," viņš piebilda. Bagatskis atturējās spriest, vai komandas iespējas sastāva komplektēšanā ir palikušas tādā pašā līmenī kā pirms gada, uzlabojušās vai pasliktinājušās. "Klubs ir pateicis, kādas ir mūsu iespējas, bet, vai tas ir vairāk vai mazāk, nezinu," viņš teica. Šābrīža stāvokli komandā Bagatskis nosauca par "normālu starpsezonas posmu", kad ir būtiski samērot vēlmes ar iespējām. Meklējot spēlētājus, Bagatskis vēlas dot priekšroku Latvijas basketbolistiem un tikai atlikušās vakances aizpildīt ar ārzemniekiem. Treneris cer, ka Valmieras komandā spēlēs tikai trīs ārzemnieki, kas būtu par vienu mazāk nekā pērnajā sezonā.Līgumi SK Valmiera pašlaik ir ar Sandi Amoliņu, Agni Čavaru, Jāni Kaufmani, Pēteri Līcīti un Māri Ziediņu. Sarunas risinās arī ar citiem spēlētājiem, kuru vārdus Bagatskis neatklāja.Ar daļu komandas Bagatskis sāks darboties jūlija otrajā pusē, bet tā paša mēneša beigās vai augusta sākumā gatavošanos plānots turpināt jau pilnā sastāvā. Savukārt ne tik meistarīgiem basketbolistiem, kas cer uz vietu komandā, ir jātrenējas visu vasaru, piebilda Bagatskis.SK Valmiera arī 2008./2009. gada sezonā spēlēs Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijā un Latvijas basketbola līgas (LBL) čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi