Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pārcelta maijā paredzētā NBA drafta loterija

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2020.gada drafta loterija pārcelta uz nenoteiktu laiku.

Drafta loterijai bija jānotiek 19.maijā Čikāgā, taču tā norisei nepieciešams pabeigts regulārais čempionāts. NBA regulārais čempionāts tika pārtraukts brīdī, kad komandām katrai līdz sezonas beigām bija palicis mazāk par 20 spēlēm.

Tāpat pārcelti treniņi un intervijas ar komandām, kurās no 21. līdz 24.maijam bija jāpiedalās aptuveni 70 drafta kandidātiem.

Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, NBA direktoru padome vēl nelēma par drafta ceremonijas pārcelšanu. Jauno spēlētāju izvēles ceremonija paredzēta 25.jūnijā Bruklinā.

No latviešu basketbolistiem šī gada draftam pieteicies Artūrs Kurucs.

Tāpat NBA arvien vairāk apsver 2020./2021.gada sezonu sākt decembrī. Tas gan nenozīmē, ka mači notiks līdzjutēju priekšā.

"Ja sākam decembrī, tad tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka cilvēki arēnās varēs atgriezties decembrī, varbūt viņi būs atpakaļ martā," ESPN citē viena no NBA direktoru padomes teikto.

NBA par sezonas pārtraukumu 11.martā paziņoja pēc tam, kad saslimšana ar Covid-19 tika konstatēta Jūtas Jazz spēlētājam Rūdijam Gobēram.

NBA saslimšana ar koronavīrusu tika konstatēta Losandželosas Lakers, Denveras Nuggets, Bostonas Celtics, Detroitas Pistons, Jūtas Jazz un citās vienībās, taču smagi saslimšanas gadījumi nav fiksēti. Līgas komisārs Edams Silvers neslēpa, ka NBA vadība vairs neinformē medijus par jauniem saslimšanas gadījumiem, tāpēc pieļaujams, ka vīruss varētu būt inficējis arī vēl citu klubu spēlētājus.

Pēdējo reizi pilna NBA sezona netika aizvadīta 2011./2012.gada sezonā, jo līga un spēlētāju asociācija nespēja vienoties par koplīgumu. Togad pirmie dueļi tika aizvadīti ap Ziemassvētku laiku, bet kopumā sezona sastāvēja no 66 spēlēm.

 

 

Top komentāri

Kristina
K
Lai šie dāsni sponsorētie un augsti atalgotie ,spēcīgie atlēti tagad parada savu spēku palīdzot medicīniskajam personālam,grozot no smagos pacientus ,kuri pieslēgti elpināmajiem aparātiem! Praksē iznāk ,ka īstie varoņi sabiedrībai nozīmīgos momentos ir mediķi ,nevis tēviņi ,bumbas trenkātāji,alfonsi ,kuri parazitē no sponsoru naudas,sponsori ir tie kuri kļuvusi parbagāti ,jo strādniekiem maksa minimālas algas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi