Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pārtrūkst novājinātās Clippers septiņu uzvaru sērija; Jazz devītais panākums pēc kārtas

Losandželosas Clippers komandai otrdien pārtrūka septiņu uzvaru sērija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā, kamēr Jūtas Jazz izcīnīja savu devīto panākumu pēc kārtas.

"Clippers" viesos ar rezultātu 99:108 (21:22, 27:21, 22:33, 29:32) piekāpās Atlantas "Hawks" vienībai.

Losandželosas komanda spēlēja bez abiem vadošajiem basketbolistiem Kavai Lenarda un Pola Džordža, kuri mačā nevarēja piedalīties Covid-19 protokola dēļ. Tāpat nespēlēja Patriks Beverlijs, kurš dziedē svētdien savainoto labās kājas ceļgalu. Šī trijotne šosezon realizējusi 44,7% no "Clippers" tālmetieniem.

Deviņu basketbolistu sastāvā spēlējušajā "Clippers" komandā ar 20 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Redžijs Džeksons.

"Hawks" komandā 38 punktus guva Trē Jangs, 22 punkti bija Deandrē Hanteram, 13 punktus guva un 18 atlēkušās bumbas izcīnīja Klints Kapela, bet 11+11 šajos statistikas rādītājos sakrāja Džons Kolinss.

"Clippers" komandai Atlantā sākās sešu izbraukuma spēļu sērija.

Turpretī devīto uzvaru pēc kārtas svinēja "Jazz", kas mājās ar 108:94 (18:27, 28:32, 34:22, 28:13) pārspēja Ņujorkas "Knicks".

Laukuma saimnieki lielāko daļu spēles bija iedzinējos, bet trešās ceturtdaļas beigās iesāktais izrāviens 22:3 ielika pamatus "Jazz" uzvarai.

Uzvarētājiem ar 18 punktiem, 19 atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem izcēlās Rūdijs Gobērs, 20 punktus guva Roiss O'Nīls un 19 punktus pievienoja Maiks Konlijs.

Ņujorkiešiem ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Ostins Riverss, 18 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Džūliusam Rendlam, kamēr 17 punktus guva Rouens Aleksandrs Berets.

Jau vēstīts, ka Rodions Kurucs un Dāvis Bertāns otrdien nepiedalījās spēlē, kurā Hjūstonas "Rockets" mājās ar rezultātu 107:88 (26:29, 30:23, 19:18, 32:18) pārspēja Vašingtonas "Wizards".

"Rockets" basketbolists Kurucs bija pieteikumā, bet laukumā nedevās, kamēr pretinieku sastāvā Covid-19 protokols liedza laukumā doties Bertānam un vēl pieciem basketbolistiem.

"Rockets" komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija bijušais "Wizards" spēlētājs Džons Vols, pa 20 punktiem guva vēl viens jaunieguvums Viktors Oladipo un Ēriks Gordons, bet 19 punkti, 11 atlēkušās bumbas un piecas pārtvertas bumbas bija Demarkusam Kazinsam.

Pretiniekiem ar 33 punktiem izcēlās līgas rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls, bet 19 punkti, 11 bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles bija Raselam Vestbrukam, kurš pirmssezonā maiņas darījumā no "Rockets" komandas nonāca "Wizards" rindās, pretējā virzienā dodoties Volam.

Otrdienas spēles aizritēja emocionālā gaisotnē, jo tieši pirms gada, 26.janvārī, helikoptera avārijā traģiski dzīvību zaudēja NBA superzvaigzne Kobe Braients.

Austrumu konferencē līderpozīcijā ar 12 uzvarām 18 spēlēs ir Filadelfijas "76ers", bet Rietumos pirmo vietu ar 14 panākumiem 18 dueļos ieņem Losandželosas "Lakers".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi