Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pasečņiks G līgā atgriežas ar 17 minūtēm laukumā un sešiem punktiem

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien atgriezās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgā, kur ar sešiem gūtiem punktiem palīdzēja savai komandai Vašingtonas Capital City Go-Go izcīnīt uzvaru.

Vašingtonas vienība viesos ar 119:114 (33:31, 26:31, 31:23, 29:29) uzvarēja Grandrapidsas "Drive". 

Pasečņiks laukumā pavadīja 17 minūtes, kuru laikā iemeta trīs no septiņiem divpunktu metieniem. Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, reizi bloķēja pretinieka metienu, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja sešas personīgās piezīmes, bet Vašingtonas komanda ar latvieti laukumā ielaida par 19 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs vienībā.

Uzvarētāju labā 28 punktus iemeta Džeilens Džounss, bet 21 punktu iekrāja Džerians Grants. "Drive" vienībā 16 punkti Kreigam Svordam, bet par vienu mazāk iemeta Edamss Vūdburijs un Tradeons Holinss.

Iepriekš Pasečņiks savu pēdējo spēli attīstības līgā bija aizvadījis 13.decembrī, jo kopš tā laika viņš atradās NBA kluba Vašingtonas "Wizards" nometnē.

Pasečņiks savā NBA debijas sezonā 19 mačos vidēji nospēlēja nepilnas 20 minūtes, guvis 7,3 punktus un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka "Wizards" ar Pasečņiku noslēdza trīs gadu līgumu. Pasečņikam pirms tam bija divvirzienu līgums, kas paredzēja, ka kopā ar NBA komandu viņš nevar pavadīt vairāk par 45 dienām sezonā.

Sezonu Pasečņiks uzsāka G līgā, kur viņš 13 spēlēs vidēji mačā guvis 10,5 punktus, izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas un realizējis 60,4% metienu no spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi