Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Polam triple-double, Hornets pirmajā kārtā izslēdz Mavericks

Ņūorleānas Hornets basketbolisti sekmīgi iekļuvuši Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, savā laukumā ar 99:94 pārspējot Dalasas Mavericks un uzvarot visā sērijā ar 4-1.  Lielisks šajā spēlē bija Kriss Pols, kurš mājinieku labā guva triple-double - 24 punkti, 15 rezultatīvas piespēles un 11 atlēkušās bumbas. Deivids Vests guva 25 punktus, bet Taisons Čendlers - desmit punktus un izcīnīja 14 bumbas zem groziem. Dalasiešiem labākais bija Dirks Novickis - 22 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

Soli no iekļūšanas otrajā kārtā ir Detroitas Pistons basketbolisti, kuri sērijas piektajā spēlē pieveica Filadelfijas 76ers ar 98:81, izvirzoties sērijā vadībā ar 3-2. Čansijas Bilapss guva 21 punktu, 20 punkti Ričarda Hemiltona rēķinā, bet 19 punkti - Rašīdam Valeisam. Šī ir pirmā reize sērijā, kad Pistons izdevies izvirzīties vadībā.

Joprojām uzvaras attālumā no play-off otrās kārtas ir arī Jūtas Jazz basketbolisti, jo ir vadībā sērijā ar 3-2 pār Hjūstonas Rockets. Sērijas piektajā spēlē Rockets sagrāva Jazz ar 95:69. Treisijs Makgreidijs guva 29 punktus, bet Luiss Skola - 18 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas uzvarētāju labā. Jazz rindās Karloss Būzers nopelnīja double-double - 19 punkti un desmit bumbas zem groziem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi