Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģis un Dončičs nepiedalīsies Dalasas Mavericks pirmdienas mačā

Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas Mavericks pirmdienas mačā ar Jūtas Jazz, vēsta ASV raidorganizācija ESPN.

NBA oficiālajā savainojumu sarakstā iekļauti pieci Dalasas kluba spēlētāji, kuri nepiedalīsies pirmdienas mačā ar Jūtas Jazz.

Atveseļošanās pēc traumas tiek minēts kā iemesls, kāpēc Dončičs un Porziņģis nespēlēs pirmdienas spēlē. Ziņojumā minēta Dončiča labā potīte, kuru viņš šosezon divreiz sastiepis, un Porziņģa kreisais ceļgals, kurā 2018.gada februārī plīsa krusteniskā saite.

Tāpat Mavericks, kas jau nodrošinājusi vismaz septīto vietu Rietumu konferencē, pirmdienas mačā gūžas savainojuma dēļ nepiedalīsies arī pamatpiecinieka spēlētājs Dorians Finejs Smits.

Dončičs Orlando piecās spēlēs līdz šim ir sakrājis vidēji 33,4 punktus, 11,6 atlēkušās bumbas un 11,6 rezultatīvas piespēles mačā, īpaši izceļoties ar 36 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un 19 rezultatīvām piespēlēm sestdienas uzvarā pagarinājumā pār Milvoki "Bucks".

Porziņģis, kurš šajā sezonā lielākoties neaizvadīja divas spēles divās dienās pēc kārtas, "burbulī" vidēji ir guvis 29,4 punktus un izcīnījis 10,2 atlēkušās bumbas mačā.

Līdzīgu stratēģiju Jazz izmantoja, piektdien ar 111:119 zaudējot Sanantonio Spurs, kad no pamatsastāva laukumā bija vien Džo Inglss.

Šoreiz Jazz uzsver, ka kreisās kājas savainojuma dēļ ir apšaubāma "Visu zvaigžņu" spēles dalībnieka aizsarga Donovana Mičela dalība spēlē pret Mavericks.

NBA vienības Orlando aizvada astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi