Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis, visticamāk, laukumā atgriezīsies šonakt pret Kings

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien, visticamāk, atgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks rindās, vēsta ESPN apskatnieks Tims Makmahons.

Jau ziņots, ka Porziņģis ceļa sāpju dēļ nepiedalījās 31.decembra mačā, kurā viņa pārstāvētā Dalasas Mavericks viesos ar rezultātu 101:106 piekāpās Oklahomasitijas Thunder. Kopš tā brīža Latvijas basketbolists laukumā nav bijis.

Porziņģis pirmoreiz kopš traumas gūšanas 2019.gada nogalē aizvadīja treniņu Dalasas "Mavericks" rindās, taču tā beigās sajutās slikti, otrdien Dallas Morning News slejās ziņoja žurnālists Breds Taunsends.

Savukārt trešdien Makmahons savā Twitter profilā publicēja ierakstu, kas vēstīja, ka neraugoties uz neziņu par to vai Porziņģis ir pavisam atlabis, ir liela iespēja viņu šonakt redzēt laukumā pret Sakramento Kings. Liepājnieks ir izlaidis pēdējās astoņas Mavericks spēles.

Liepājā dzimušais basketbolists šosezon vidēji laukumā pavada 31,2 minūtes, kuru laikā caurmērā izceļas ar 17,3 gūtiem punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

Kopš 14.decembra Mavericks, kuras bilance šosezon ir 25-15, uzvarējusi astoņās no 16 spēlēm. Todien Luka Dončičs pēc spēlētām 100 sekundēm zaudētajā pagarinājumā pret Maiami Heat sastiepa labo potīti.

Komandas līderis Dončičs izlaida četras spēles. 29.decembrī, kad viņš bija atpakaļ ierindā trešo maču pēc kārtas, aizsargs Tims Hārdevejs juniors izbraukuma zaudējumā Losandželosas Lakers sastiepa kreisās kājas ceļgala saites. Savukārt Porziņģis neveiksmīgi piezemējās, savainojot ceļgalu.

Hārdevejs atgriezās laukumā 8.janvārī, Dalasas kluba pamatpieciniekā pievienojoties Dončičam, Dorianam Finejam-Smitam un Dvaitam Pauelam, taču vēl iztrūkst Porziņģis. Kad šis piecinieks bijis laukumā, Dalasas kluba bilance ir 11-4, taču pēdējās 15 spēlēs tā noticis vien trīsreiz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi