Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ričards Džefersons karjeru turpinās Milvoki Bucks

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņūdžersijas Nets aizmainījuši vienu no saviem līderiem Ričardu Džefersonu uz Milvoki Bucks, pretī saņemot divus metrus un trīspadsmit centimetrus garo ķīniešu centru Ji Jiaņlanu un uzbrucēju Bobiju Simonsu, paziņots kluba oficiālajā mājas lapā.«Ričards Džefersons ir pārbaudīts, dinamisks uzbrucējs,» prieku par darījumu neslēpa Milvoki kluba ģenerālmenedžeris Džons Hamonds.

«Viņš ir agresīvs spēlētājs kurš karjerā jau daudz sasniedzis. Džefersons ir uzvarētājs — sešās no septiņām sezonām viņš sasniedzis izslēgšanas spēļu turnīru.» Pagājušajā sezonā Džefersons sasniedza karjeras rekordu gūto punktu ziņā. Viņš izgāja Nets sākumsastāvā visās 82 spēlēs, vidēji gūstot 22.6 punktus. Ņūdžersija pretī ieguvusi talantīgu centra spēlētāju. «Jūtam, ka Ji var būt ļoti īpašs spēlētājs,» atklāja Nets prezidents Rods Torns. «Viņš ir 20 gadus vecs un 2.13 centimetrus garš, turklāt apveltīts ar labu metienu. Viņš ir lielisks papildinājums mūsu priekšējai līnijai.» Ķīnas izlases spēlētājs pagājušajā sezonā debitēja NBA Bucks sastāvā 66 spēlēs vidēji gūstot 8.6 punktus un savācot 5.2 atlēkušās bumbas. Sezonas beigs Ji izlaida savainojuma dēļ. Interesanti, ka daži avoti apgalvo, ka Ji ir nevis 20, bet gan 24 gadus vecs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi