Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sabonis ar ceturto double-double pēc kārtas sekmē Pacers uzvaru

Lietuvas basketbolists Domants Sabonis ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās jau ar ceturto double-double pēc kārtas, kas arī sekmēja viņa pārstāvētās komandas Indianas Pacers panākumu.

"Pacers" savā laukumā ar 106:100 (30:24, 13:25, 37:26, 26:25) uzvarēja Portlendas "Trail Blazers".

Sabonis guva 20 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, nopelnot jau ceturto "double-double" pēc kārtas. Vēl 17 punktus iemeta Malkolms Brogdons, bet pa 15 pievienoja Viktors Oladipo un Tīdžejs Vorens. Portlendas komandā 28 punkti Sīdžejam Makolumam, 20 punkti Garijam Trentam junioram, bet Hasans Vaitsaids pievienoja 18 punktus un 16 bumbas zem groziem.

Citā spēlē Goldensteitas "Warriors" mājās ar 86:116 (24:24, 28:30, 17:40, 17:22) piekāpās Losandželosas "Lakers", kas bez līdera Lebronas Džeimsa sastāvā, izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas.

Uzvarētāju labā 23 punktus guva Entonijs Deiviss, bet par pieciem mazāk Kailam Kuzmam. "Warriors" komandā 23 punktus iemeta Ēriks Pašals, kamēr ar 16 izcēlās Džordans Pūls. Savukārt Dreimondam Grīnam spēle beidzās priekšlaicīgi, jo viņš otrās ceturtdaļas vidū veltīja asu kritiku tiesnesim, par ko tika izraidīts no mača.

Džeimss šajā spēlē nepiedalījās cirkšņa traumas dēļ.

Pie panākuma mājās tika arī Oklahomasitijas "Thunder", kas ar 112:108 (25:27, 25:34, 31:21, 31:26) pieveica Sakramento "Kings".

24 punktus "Thunder" komandā guva Danilo Galināri, bet par četriem mazāk iemeta Šejs Džildžess-Aleksandrs. Pretējā laukuma pusē Herisons Bērnss ar 21 punktu bija rezultatīvākais savā komandā, kamēr 19 punktus un astoņas bumbas zem groziem pievienoja Harijs Džailss III, bet par punktu mazāk iekrāja Nemanja Bjelica, kura rēķinā arī deviņas atlēkušās bumbas.

Visbeidzot Filadelfijas "76ers" bez sava centra Žoela Embīda, kurš guvis pleca muskuļa sastiepumu, mājās ar 115:106 (26:21, 35:25, 26:33, 28:27) uzvarēja Ņujorkas "Knicks".

Tobiass Heriss uzvarētāju labā iemeta 34 punktus, bet vēl 19 pievienoja Šeiks Miltons. Džuliuss Rendls Ņujorkas komandā atzīmējās ar 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, savukārt Elfrīds Peitons iemeta 18 punktus, izcīnīja sešas bumbas un atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Piektdien laukumā dosies visas trīs latviešu pārstāvētās komandas. Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks" viesosies pie Miami "Heat", Bruklinas "Nets" ar Rodionu Kurucu ierindā spēlēs izbraukumā pret Atlantas "Hawks", savukārt Anžejs Pasečņiks un Dāvis Bertāns Vašingtonas "Wizards" komandai centīsies palīdzēt izcīnīt uzvaru pār Jūtas "Jazz".

Austrumu konferencē līdere ar 50 uzvarām 58 mačos ir Milvoki "Bucks", kas kā pirmā nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs, bet Rietumos galvgalī redzama "Lakers" ar 45 uzvarām un 12 neveiksmēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi