Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šķēle un Jahovičs apstiprina dalību izlasē

Divi no izlasē uzaicinātajiem kandidātiem Armands Šķēle un Gatis Jahovičs apstiprinājuši Latvijas izlases galvenajam trenerim Nenadam Trajkovičam, ka šogad palīdzēs izlasei, pavēstīja Latvijas Basketbola savienības preses dienests."Armands Šķēle un Gatis Jahovičs ir vieni no Latvijas labākajiem basketbolistiem – par to mēs varējām pārliecināties kaut vai pēdējā Latvijas Basketbola līgas finālsērijā.

Tāpēc man liels prieks, ka šovasar varēšu ar viņiem rēķināties," prieku paudis Trajkovičs."Man vienmēr ir paticis spēlēt Latvijas izlasē, biju plānojis to darīt arī šogad. Ar piekrišanu gan nesteidzos, jo vēlējos, lai Latvijas Basketbola Savienība pievērš lielāku uzmanību izlases lietām, lai neatkārtotos iepriekš pieļautās kļūdas un sāpīgie zaudējumi," iemeslus novēlotas piekrišanas došanai sauc Armands Šķēle. "Pēc sestdienas tikšanās ar izlases galveno treneri Nenadu Trajkoviču un izlases direktoru Edgaru Buļu es secināju, ka izlases jaunā vadība ir ieklausījusies spēlētājos, un gatavošanās plāns, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir izveidots savādāk, lai uz treniņu beigām spēlētājiem nebūtu izveidojusies apātija pret basketbolu. Tas mani pārliecināja, tāpēc apstiprināju trenerim, ka būšu viņa rīcībā no pirmās treniņu dienas." "Arī es vienmēr ar lielāko prieku esmu palīdzējis Latvijas izlasei, bet kā jau jebkurš normāls sportists es vēlos spēlēt stiprā komandā," teic Gatis Jahovičs. "Tā kā bija diezgan daudz neskaidrību par un ap spēlētājiem, arī es šogad nedaudz iepauzēju ar savu atbildi. Bet nu izskatās, ka viss būs kārtībā, tāpēc piektdien apstiprināju trenerim Trajkovičam, ka viņš var ar mani rēķināties."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi