Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Timma ar 26 punktiem sekmē Himki uzvaru pār CSKA

Latvijas basketbolists Jānis Timma pirmdien Vienotās līgas spēlē atzīmējās ar 26 punktiem un savā laukumā līgas līderu mačā sekmēja Maskavas apgabala Himki panākumu pār Krievijas grandu Maskavas CSKA.

Timmas un Bertāna pārstāvētā komanda savā laukumā ar 96:80 (20:21, 25:20, 24:17, 27:22) pārspēja Maskavas CSKA.

Timma laukumā pavadīja 31 minūti un 42 sekundes, kuru laikā realizēja astoņus no deviņiem divpunktu metieniem, trīs no sešiem "trejačiem" un savu vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, reizi bloķēja pretinieka metienu, pieļāva vienu kļūdu, pa trim reizēm pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, kā arī iekrāja mačā labāko efektivitātes koeficientu 28.

Dairis Bertāns uzvarētāju rindās nespēlēja.

18 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles sakrāja Aleksejs Šveds, 17 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Džeremijam Evansam, bet viesiem 24 punkti Deranam Hiliardam un 20 - Maikam Džeimsam.

Pēdējoreiz CSKA, kuras sastāvā ilgāku laiku nespēlēs savainotais Jānis Strēlnieks, vadībā bija otrās ceturtdaļas vidū. Pēc tam pārsvaru lēnām, bet noteikti palielināja Himki.

Himki ar 12 uzvarām 13 spēlēs joprojām saglabā pirmo vietu līgā, bet CSKA ar desmit panākumiem 14 mačos ir tuvākais sekotājs.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās VEF Rīga komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja Himki vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi