Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Trajkovičs: Pirmo reizi mūžā redzēju ko tādu no tiesneša puses

"Pirmo reizi mūžā redzēju ko tādu no tiesneša puses, taču - paldies dievam! - izdevās uzvarēt," - tā pēc uzvaras pār Maķedoniju (83:82) izteicās Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Nenads Trajkovičs.

"Es paredzēju, ka šī spēle būs grūta. Maķedoniju uzskatu par spēcīgāko komandu grupā," viņš teica. "Jahovičs sejas masku saņēma tikai 15 minūtes pirms spēles sākuma, tāpēc nevarēja nospēlēt augstākajā līmenī. Vītolam radās problēmas ar kājām. Arī Valters pievienojās komandai tikai divas dienas pirms spēles. Šīs bija dažas no niansēm, kas neļāva parādīt labāku sniegumu."

"Taktiski aizsardzībā nospēlējām ļoti precīzi. Puiši parādīja, ka grib uzvarēt. Maķedonija spēlēja ātru basketbolu ar diviem saspēles vadītājiem, turklāt garie spēlētāji labi uzbruka no distances. Valters ar Blūmu nebija pieraduši kopā spēlēt, tāpēc arī radās tik daudz kļūdu. Izdevās diezgan veiksmīgi neitralizēt maķedoniešu naturalizēto spēlētāju Meisiju. Zināju, ka viņi spēlēs ar diviem saspēles vadītājiem, tāpēc arī sastāvs šai spēlei tika izvēlēts tieši šāds."

Trajkovičs atklāja, ka iepriekš bija aizsūtījis savu palīgu Edmundu Valeiko uz Igaunijas izlases pārbaudes spēli. "Ir turnīru ieraksti, rīt (ceturtdien) saņemsim Igaunijas un Portugāles komandu spēles ierakstu, taču līdz šim manas visas domas bija koncentrētas spēlei ar Maķedoniju. Tikai tagad sākšu domāt par spēli ar Igauniju," teica Trajkovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi