Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TTT Rīga atklāj kārtis

Sieviešu basketbola kluba TTT Rīga vadība nosaukusi kodolu komandai, kas nākamsezon spēlēs Eirolīgas turnīrā. No pērnā sastāva ierindā palikušas valstsvienības dalībnieces Dita Krūmberga un Aija Brumermane, kā arī Ieva Veinberga, Līga Šurkusa un Linda Pagrode. Pēc gada pārtraukuma komandā atgriezusies Santa Dreimane, bet pirmo reizi TTT Rīga sastāvā spēlēs valstsvienības saspēles vadītājas Kristīne Kārkliņa un Anda Eibele.

Kluba ģenerālmenedžeris Egils Lūsis sarunā ar Dienu atklāja, ka esot noskatītas arī divas ārzemju spēlētājas - uzbrucēja un centrs. Iespēja iekļūt sastāvā būšot arī labākajām juniorēm. "Ņemot vērā mūsu finansiālo varēšanu, ar komplektācijas procesa iznākumu varam būt apmierināti," uzsver E.Lūsis. Vairākām spēlētājām līgumā paredzēta iespēja pēc Eirolīgas turnīra beigām pāriet uz citiem klubiem, ja tiks saņemti izdevīgāki piedāvājumi.

Komandas galvenā trenera amatā palicis Ainārs Čukste. Ar viņa līdzšinējo palīgu Aigaru Neripu vēl tiekot runāts par līguma pagarināšanu.

Eirolīgas turnīrā TTT Rīga spēlēs vienā grupā ar Jekaterinburgas UMMC (Krievija), Valensijas Ros Casares (Spānija), Stambulas Galatasaray (Turcija), Cras Taranto (Itālija) un Viļņas Teo (Lietuva). E.Lūsis atzina, ka uzdevums esot tāds pats, kā bija pērn - cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā: "Skaidrs, ka Spānijas un Krievijas komandas būs galvastiesu pārākas, bet ar pārējām mēģināsim spēkoties."

Eirolīgas turnīrs sāksies 28.oktobrī, kad rīdzinieces spēlēs Spānijā. Pagaidām nav skaidrības par citām sacensībām, jo vēl turpinās sarunas ar Lietuvas Basketbola federācijas pārstāvjiem par Baltijas valstu labāko klubu komandu spēlēšanu kopīgā turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi