Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

U-18 basketbolisti pārspēj arī Spāniju

Latvijas U-18 basketbolisti turpina priecēt ar veiksmīgu sniegumu Eiropas čempionātā, kas notiek Viļņā. Sestdien Latvijas jaunie basketbolisti svinēja trešo uzvaru līdzšinējās trijās spēlēs, šoreiz ar 75:70 pārspējot vienus no favorītiem spāņus, un kā grupas uzvarētāji iekļuva otrajā kārtā.Latvijas basketbolisti jau no pirmajām minūtēm iniciatīvu ņēma savās rokās un strauji izvirzījās vadībā.

18 sekundes pirms pirmās ceturtdaļas beigām latvieši bija vadībā jau ar 26:9. Spāņiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz desmit punktiem, taču tad Latvijas izlase atkal palielināja pārsvaru. Atpūtā ejot Latvijas izlases pārsvars sadila līdz septiņiem punktiem - 41:34.Spāņi ļoti apņēmīgi iesāka otro puslaiku un īsā laikā ne tikai atspēlēja septiņu punktu deficītu, bet arī izvirzījās vadībā ar 51:48. Latvieši atbildi parādā nepalika un drīz vien atkal viņi bija vadībā. Spraigā gaisotnē ritēja cīņa līdz pat pēdējai minūtei. Spāņi panāca 70:73 tikai 38 sekundes pirms beigām, tomēr latvieši nospēlēja sekmīgi un sešas sekundes pirms finālsvilpes Brēmers ar precīziem soda metieniem nodrošināja Latvijai uzvaru ar 75:70.

Pa 17 punktiem Latvijas izlases labā guva Edmunds Dukulis un Dāvis Bertāns, bet pa 11 punktiem sakrāja Jānis Timma, Artūrs Brēmers un Andris Misters.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi