Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valmieras basketbolisti uzveic Žalgiri

Lielākā sensācija SEB Baltijas Basketbola līgas piecu sezonu vēsturē — tā īsi vērtējama SK Valmiera uzvara pār Kauņas Žalgiris (90:82). Uz šā fona nobālēja pat pusotru stundu iepriekš fiksētais Tartu Rock panākums mačā ar Viļņas Lietuvos rytas (79:66). Abu Lietuvas superklubu sinhronais klupiens izjaucis turnīra ierasto gaitu un uzmundrinājis leišu pārsvara nomāktos basketbola cilvēkus Latvijā un Igaunijā.

Svētdien izplatītā ziņa par Žalgiris finansiālajām problēmām bija kārtējās interneta pīles vērtībā. Kauņas komanda Valmierā izgāja laukumā pilnā sastāvā un zvaigznes līdz otrajam puslaikam nonāca līdz pilnai apņēmībai nolikt pie vietas nekaunīgos pastarīšus. Tad bija jau par vēlu — īsto ritmu atradušie valmierieši šoreiz izdarīja to, ko nespēja izdarīt iepriekšējos mačos ar ASK Rīga un Lietuvos rytas — spēli noveda līdz pelnītai uzvarai.«Uzvarēja komanda!» vairākkārt uzsvēra SK Valmiera galvenais treneris Ainars Bagatskis, kuram uzvara pār paša bijušo komandu bija īpaši vērtīga. «Pirmsspēles uzstādījums bija vienkāršs — disciplīna, pacietība un pēc iespējas izvairīties no kļūdām. Divas trešdaļas spēles laika lietojām kustīgu zonas aizsardzību. Izdevās neitralizēt Braunu. Vēlēšanās uzvarēt bija milzīga. Reizēm tā traucēja, bet biežāk — palīdzēja. Vēlreiz uzsveru visas komandas ieguldījumu un īpaši to, ko izdarīja treneris laukumā — Rinalds Sirsniņš, kurš ļoti veiksmīgi nodiriģēja komandas spēli.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi