Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valters: Nav būtiski pret ko spēlēsim par bronzu

"VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters otrdien pēc zaudējuma Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijā pret BK "Ventspil" ar 63:79 atzina, ka neveiksme bija paredzama, jo pretinieki tomēr ir augstākas klases komanda, taču uzsvēra, ka galvenās cīņas sezonas plāna izpildīšanā "VEF Rīgu" vēl tikai gaida.

"Mūsu uzstādījums pirms sezonas bija cīnīties par medaļām, un tagad esam nonākuši finiša taisnē, priekšā ir izšķirošās cīņas," aģentūrai BNS Valters atzina, ka komandas mērķis ir tikt pie bronzas medaļām. "Gribētos uzvarēt," piebilda Valters."VEF Rīga" cīņā par 3. vietu tiksies ar otras pusfināla sērijas zaudētājiem. Šobrīd tajā "Barons/LMT" atrodas vadībā pret "ASK Rīgu" ar 2:0. "Domāju, ka nav tik svarīgi, pret ko mums nāksies spēlēt, jo tā komanda, kas netiks finālā, manuprāt būs ar zemāku motivāciju, nekā "Ventspils" komandai pusfinālā," uzskata Valters.Viņaprāt otrajā pusfināla pārī vēl pāragri prognozēt uzvarētāju, jo ja trešdienas spēlē panākumu gūst "ASK Rīga", tad notikumi sērijā var mainīties. "Dauz izšķirs Šķēles["Barons/LMT" basketbolista] faktors, uz kura turās "Barons/LMT" spēle. Ja viņu neapturēs, tad "ASK Rīgai" uzvarēt būs grūti," domā Valters.Otrdienas spēlē Ventspilī no "VEF Rīga" sastāva izkrita rokas pirkstu satraumējušais Edgars Jeromanovs, divas spēles komandai nevarēja palīdzēt sasirgušais Gulbis. Sērijas tešajā mačā vāji nospēlējuši garā gala basketbolisti Aleksejevs un Šeļakovs, tāpēc nācās zaudēt daudzās divcīņās. "Mums nav tie resursi, lai zaudējot kādu spēlētāju, komandas kopējais sniegums nemainītos," atzina Valters.Valters arī nespēja prognozēt, kura komanda šogad varētu kļūt par LBL čempioniem, jo spēku samēros, gan "Ventspils", gan pārējās divas Rīgas komandas ir gana līdzīgas. "Izteiktu favorītu nav, uzvarēs tie, kam būs stingrāks raksturs, un kuri gribēs vairāk uzvarēt," sacīja treneris.Jau ziņots, ka "VEF Rīga" pusfināla sērijā "Ventspils" basketbolistiem zaudēja ar 0:3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


* BK Ventspils sagrauj VEF Rīga un iekļūst LBL finālā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi