Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valters uzvarēto spēli pret Neptūnas dēvē par pāris gados interesantāko

"VEF Rīgas" galvenais treneris Valdis Valters piektdien izbraukumā Lietuvā uzvarēto Baltijas basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa spēli pret Klaipēdas "Neptūnas" uzskata par pēdējos pāris gados interesantāko cīņu.

Bija gan spriedze, jo laukuma saimnieki cīņas izskaņā ar trīspunktu metienu nesekmīgi centās izraut uzvaru, visu spēles laiku ritēja spēkos līdzīga cīņa un abas komandas rādīja skaistu basketbolu, stāstīja Valters. "Patīkami tādā spēlē uzvarēt," piebilda "VEF Rīgas" treneris.

Gatavojoties "VEF Rīgas" cīņām izslēgšanas turnīrā, komanda iemēģina dažādus jaunus taktiskus variantus - veido iepriekš nespēlētas sadarbības, kā arī dod spēlētājiem jaunus uzdevumus. Daudz kas no jaunievedumiem nostrādāja jau Klaipēdā un sagaidāms, ka būs ne mazāk noderīgs turpmākajās cīņās, skaidroja Valters.

"VEF Rīga" lūko arī pēc pastiprinājuma - līdz pēdējam atļautajam pārejas laikam 13. martā komanda grib pastiprināties ar labu ārējās līnijas spēlētāju, kas varētu spēlēt otrā un trešā numura pozīcijā. Taču tiks meklēts tāds spēlētājs, kas komandai tiešām var palīdzēt, nevis "ķeksītim" sastāvā, norādīja Valters.

Marta vidū "VEF Rīgai" vēl būs jāaizvada pēdējās divas spēles BBL Izaicinājuma kausa C grupā, tiekoties ar Lietuvas klubiem. Ar "Aiščiai" basketbolistiem 12. martā jāspēlē viesos, bet divas dienas vēlāk Rīgā jāuzņem Kauņas "Triobet".

Jau ziņots, ka spēlē pret "Neptūnas" basketbolistiem "VEF Rīga" uzvarēja ar 105:103.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi