Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

VEF Rīga grib lauzt tradīciju Grieķijā

Pretinieku laukumā šosezon vēl nav uzvarēts. ULEB Eiropas kausa izcīņā VEF Rīga četrās spēlēs ir divas uzvaras, un abas izcīnītas savā laukumā. Apspēlējot Grieķijā PAOK, vefiņš iekļūtu turnīra nākamajā stadijā. Spēles tiešraides sākums LTV7 otrdien pulksten 20.45.

Iepriekšējā kārtā VEF Rīga piedzīvoja vilšanos, izbraukuma spēles galotnē zaudējot Francijas klubam Cholet Basket(68:72). Iekļūšana nākamajā kārtā tika atlikta, un situācija vairs nav tik droša. Pēc Grieķijas izbraukuma zaudējuma gadījumā cerības būs jāatliek uz pēdējo spēli Liepājā ar grupas favorītu Himki vai arī jācer uz labvēlīgu iznākumu grupas otrajā spēlē. Labāk būtu pilno lozi uz astotdaļfinālu izvilkt Grieķijā. Svarīgi būs arī nezaudēt ar vairāk kā sešu punktu starpību, lai pret grieķiem saglabātu pozitīvu bilanci divu spēļu summā. Rīgā izdevās PAOK uzvarēt ar 80:74.

Cerības uz labvēlīgu iznākumu vairo savainoto spēlētāju atgriešanās sastāvā. Spēļu prakses iegūšanai sestdienas LBL spēlē ar Latvijas U-18 izlasi (89:32) Gatis Jahovičs jau spēlēja nepilnas divdesmit, Kaspars Bērziņš - pat 27:33 minūtes.

Komandas galvenais treneris Ramūns Butauts uzsver, ka svarīgi būšot spēlēt ātru basketbolu. Paši spēlētāji ir noskaņoti Salonikos lauzt nelāgo tradīciju un izcīnīt pirmo sezonas uzvaru Eirokausu grupu turnīrā izbraukumā.

Grupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi