Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

VEF Rīga papildlaikā piekāpjas Nizhny Novgorod

Zaudējumu VTB Vienotajā līgā piedzīvojusi_ VEF Rīga _basketbolisti, kuri Arēnā Rīga ar 92:97 papildlaikā otro reizi piekāpās viesiem no Krievijas - Nizhny Novgorod vienībai. VEF pārtraukusi trīs spēļu uzvaru sēriju VTB.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē VTB līgas ietvaros 12.novembrī VEF Rīga Ņižnijnovgorodā piekāpās ar 102:88.

Spēles pirmās astoņas minūtes abas vienības aizvadīja līdzīgā cīņā, bet pirmās ceturtdaļas izskaņā veiksmīgāki bija VEF Rīga, noslēdzot to ar 21:16. Otrās ceturtdaļas sākumā pēc Sanda Valtera precīza trīs punktu metiena mājiniekiem jau astoņu punktu handikaps, taču vēl pēc neilga laika Dairis Bertāns realizēja trīs punktu metienu ar sodu, ļaujot panākt jau 33:24. Puslaiku gan Nizhny Novgorod noslēdza, atrodoties iedzinējos tikai ar 43:46.

Pēc pārtraukuma viesi veica 9:1 izrāvienu, pēc ilgāka laika atgūstot vadību ar 52:47. Vēl tālāk pretiniekam vefiņš atrauties neļāva, kopējiem spēkiem atjaunojot +9 (61:52). Tomēr pēdējā ceturtdaļā mājinieki devās vairs tikai ar minimālu pārsvaru 66:65. Pēdējās desmit minūtēs atkal vadības maiņa – Nizhny Novgorod panāca lielāko vadību savai vienībai ar 76:68. Kristaps Janičenoks neilgi pirms spēles beigām realizēja trīspunktnieku savai vienībai, atkal atgūstot vadības grožus ar 79:78. Pēdējo minūti veiksmīgāki bija viesi, tomēr komandas kapteinis K.Janičenoks, līdz ar spēles beigu signālu, meta izmisīgu trīs punktu metienu, izraujot papildlaiku VEF Rīgai ar 83:83.

Papildlaiku labāk aizvadīja Nizhny Novgorod vienība, uzvarot tajā ar 14:9, lai gan iespēju izlīdzināt rezultātu bija Kērtisam Miledžam, taču 13 sekundes līdz spēles beigām aizsargs izpelnījās piezīmi uzbrukumā. Viesi no Ņižnijnovgorodas svinēja uzvaru spēlē ar 97:92.

Mihaļs Ignerskis kaldināja Nizhny Novgorod uzvaru ar 21 punktu, bet 18 punktu pievienoja Ernests Brēmers.

VEF Rīga sastāvā 23 punkti Dairim Bertānam, bet ar double-double izcēlās Kaspars Bērziņš, kuram 10 punkti un 12 atlēkušās bumbas.

Nizhny Novgorod ar piecām uzvarām desmit spēlēs pakāpusies uz 5.vietu A grupā, bet VEF Rīga ar piecām uzvarām un četriem zaudējumiem saglabā 3. pozīciju.

VEF Rīga – Nizhny Novgorod 92:97 (21:16; 25:27; 20:22; 17:18; 9:14)

VEF Rīga: Bertāns 23, Janičenoks 19, Miledžs 15, Bērziņš 10+12 atl.b., Valters 8, Kavaļauskas 8, Keins 3, Jahovičs 2, Perijs 2, Sims 2, Kaufmanis.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi