Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

VEF Rīgai izvirzīts mērķis Eiropas kausa izcīņā iekļūt ceturtdaļfinālā

_VEF Rīgai _mērķis Eiropas kausa izcīņā tagad ir iekļūšana turnīra ceturtdaļfinālā,  sacīja kluba valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.
Trešdien VEF Rīga savā laukumā Arēnā Rīga pret Čehijas spēcīgāko komandu pēdējos gados –ČEZ Nymburk – aizvadīs pirmo spēli turnīra otrajā posmā, kurā spēlēs četrās grupās sadalītas 16 komandas. Divas labākās no katras grupas iekļūs ceturtdaļfinālā. Vēl grupā spēlē Valencia no Spānijas un Dinkerkas Gravelines no Francijas.

''Zemapziņā mēs cerējām, ka tiksim turnīra sešpadsmitniekā,'' atzina Martinsons. ''Tagad tas ir izdarīts, un mūsu mērķis tālāk ir tikt astoņniekā. Kā tas tiks realizēts, to redzēsim trešdien, kad būs pirmais pārbaudījums.''

Pirmdien klubs pavēstīja, ka tam pievienojušies divi amerikāņi. Ar saspēles vadītāju Morisu Beiliju līgums noslēgts līdz sezonas beigām, bet ar Brendonu Boudriju līgums ir uz divu nedēļu pārbaudes laiku, kurā treneri izvērtēs uzbrucēja noderību komandai.

Martinsons pastāstīja arī to, ka komandai ir padomā vēl viens spēlētājs trešā vai ceturtā numura pozīcijā. ''Jā, mēs gribējām Daiņu Šalengu, bet pēdējā brīdī Kauņas Žalgiris viņu pārpirka. Tā varbūt ir arī mūsu vaina... Varbūt vajadzēja ātrāk reaģēt.''

''Mēs tomēr nevaram tā mētāties ar naudu, jo, ja salīdzinām budžetus, tad no Eiropas kausa komandām mums tas ir otrs mazākais. VTB vienotajā līgā, ja nemaldos, mazāks budžets ir tikai Tallinas Kalev. Citām komandām tas ir trīs četras reizes lielāks, nemaz nerunājot par Himki vai Maskavas CSKA,'' paskaidroja Martinsons.

VEF Rīgas budžets šajā sezonā ir 1,9 miljoni latu – par 300 tūkstošiem vairāk nekā pagājušajā sezonā.

''Uzskatu, ka komanda līdz šim ir labi spēlējusi, lai gan varēja būt labāk. Bet tas ir sports,'' atzina Martinsons. Kluba valdes priekšsēdētājs atgādināja, ka VEF Rīgas uzdevums šajā sezonā ir Latvijas čempionu titula aizstāvēšana un iekļūšana četriniekā savā grupā VTB vienotajā līgā, lai komanda varētu spēlēt izslēgšanas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi