Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Porziņģim trešais double double pēc kārtas, Mavericks uzvar Spurs

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis pirmdien jau trešajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pēc kārtas izcēlās ar double double, palīdzot savai komandai Dalasas Mavericks izcīnīt astoto panākumu šosezon.

Mavericks mājās ar rezultātu 117:110 (36:22, 23:27, 34:30, 24:31) uzvarēja Sanantonio Spurs, svinot jau astoto panākumu 13 spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadīja 31 minūti un 33 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 18 gūtiem punktiem, desmit bumbām zem groziem un vienu rezultatīvu piespēli. Spēlētājs grozā raidīja divus no pieciem divpunktu un četrus no deviņiem trīspunktu metieniem, kā arī divus no četriem sodiņiem. Viņš divas reizes kļūdījās, nopelnīja četras personīgās piezīmes, bet Mavericks ar Porziņģi laukumā guva par deviņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Latvijas basketbolists ar divciparu skaitli vismaz divos statistikas rādītājos atzīmējies jau trešo spēli pēc kārtas.

Tikmēr viņa komandas biedrs Luka Dončičs demonstrēja vienu no saviem labākajiem sniegumiem. Slovēnis iemeta 42 punktus, izcīnīja 11 bumbas zem groziem un 12 reizes rezultatīvi piespēlēja, jau sesto reizi šosezon nopelnot triple double. Viņš ir otrs visu laiku jaunākais spēlētājs, kurš 20 gadu vecumā triple double nopelnījis, iemetot vismaz 40 punktus. Iepriekš to spējis paveikt vienīgi Lebrons Džeimss.

Dončičs pirmajā puslaikā iekrāja 17 punktus un četras rezultatīvas piespēles, no sava rezultativitātes rekorda, kas sasniegts 24 minūtēs, atpaliekot vien par punktu.

Pretējā laukuma pusē ar Demārs Derouzens iekrāja 36 punktus, astoņas bumbas zem groziem un četras rezultatīvas piespēles, bet Lamarkuss Oldridžs pievienoja 16 punktus un deviņas atlēkušās bumbas.

Nākamā spēle Dalasas klubam paredzēta trešdien pret sezonu vāji sākušo Goldensteitas Warriors.

Mavericks ar astoņām uzvarām 13 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto pozīciju. Šāda pati bilance gan ir vēl divām komandām - Jūtas Jazz un Losandželosas Clippers.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi